Ραγίζει καρδιές η μάνα της φαρμακοποιού που σκοτώθηκε στο Μουζάκι: «Χάθηκε άδικα από μια βροχή» (video)

Με δάκρυα στα μάτια ζητάει δικαίωση για τον χαμό του παιδιού της

Must Read

Ένας χρόνος έχει περάσει από τον τραγικό χαμό της άτυχης φαρμακοποιού που παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό της στο Μουζάκι από τα ορμητικά νερά, κατά την διάρκεια της κακοκαιρίας του Ιανού.

Στο δωμάτιο της Ευδοκίας Πλακιά, ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει. Όλα τα πράγματά της είναι ακριβώς όπως τα άφησε εκείνο το πρωί που έφυγε για την δουλειά της.

«Κάθε μέρα αισθάνομαι την απουσία της, πιο μεγάλη όσο περνάει ο καιρός. Μου λείπουν οι φωνές της, οι χαρές της, στα πάντα» περιγράφει η μητέρα της. «Μπήκε στον δρόμο που είχε ήδη καταστραφεί, δεν υπήρχε οδόστρωμα. Άνοιξε η γη και την κατάπιε. Γιατί δεν έφραζαν τον δρόμο; Γνώριζαν από πολύ νωρίς. Γιατί δεν μας ειδοποιήσαν ότι γίνεται καταστροφή στο ποτάμι;» διερωτάται η μητέρα της αδικοχαμένης 43χρονης η οποία έχει καταθέσει αγωγή κατά παντός υπευθύνου.

«Θέλω να τιμωρηθούν αυτοί οι άνθρωποι γιατί φταίνε και όχι μόνο δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους αλλά προσπαθεί ο ένας να ρίξει τις ευθύνες στον άλλον. Χάθηκε τόσο άδικα μια ανθρώπινη ζωή χωρίς λόγο, με μια βροχή» λέει στο Tlive με δάκρυα στα μάτια.

Εννέα μήνες μετά τον χαμό της 43χρονης έφυγε από τη ζωή και ο πατέρας της. Δεν άντεχε να ζει χωρίς την Ευδοκία του, περιγράφει η χαροκαμένη μητέρα της φαρμακοποιού.

Δείτε επίσης: Στάσιμη παραμένει η έρευνα για τους ηθικούς αυτουργούς του θανάτου της Ευδοκίας, 12 μήνες μετά το χαμό της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This