Προκαλεί ξανά ο θείος του φονιά της Ντόρας: «Εκείνος ήταν θύμα κακοποίησης» (video)

Έφταιγαν οι γυναίκες που ήταν δίπλα του και όχι ο ανιψιός τους

Must Read

Συνεχίζει να προκαλεί ο θείος του 40χρονου μετά τις εμετικές δηλώσεις του που στοχοποιούν την αδικοχαμένη Ντόρα Ζαχαριά που εκτελέστηκε εν ψυχρώ από τον ανιψιό του, Κώστα Μοίρα, στην Ρόδο.

Ο θείος του, μετά τις δηλώσεις του στο «Πρωινό» όπου υποστήριξε ότι «δεν είναι όλες θύματα» και ότι πολλές φορές οι γυναίκες με τη συμπεριφορά τους «φτάνουν τους συντρόφους τους στα άκρα», συνέχισε το κρεσέντο μισογυνισμού μιλώντας στην εκπομπή Tlive. Τα ίδια επανέλαβε αργότερα και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις για την καταχρηστική συμπεριφορά του 40χρονου σε πρώην συντρόφους τους, ο ίδιος υποστήριξε ότι ο ανιψιός του έπρεπε να προσφύγει στη δικαιοσύνη, και όχι η γυναίκα με την οποία διατηρούσε δεσμό, γιατί εκείνη τον κακοποιούσε.

«Όταν ένας άνδρας, δεν κρίνω, μην παρεξηγηθώ, έχει σκοτώσει μια γυναίκα λέτε γυναικοκτονία, όταν ένας άνδρας δολοφονηθεί, λέτε ο κακοποιητής και απελευθερώθηκε. Υπάρχει σύλλογος για κακοποιημένους άνδρες;» διερωτήθηκε ο θείος του δολοφόνου της 31χρονης και προκάλεσε νέο κύμα οργής.

Ο ίδιος δεν ζήτησε δημόσια ούτε μια συγγνώμη…

Δείτε επίσης: Κηδεύεται η Ντόρα – Ντυμένοι στα λευκά συγγενείς και φίλοι (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This