ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΝεκρός 20χρονος μοτοσικλετιστής στην Κέα: Γύρισε να πάρει το κράνος του και τράκαρε

Νεκρός 20χρονος μοτοσικλετιστής στην Κέα: Γύρισε να πάρει το κράνος του και τράκαρε

Θρήνος έχει σκεπάσει το νησί της Κέας, από την ώρα που έγινε γνωστό ότι ένας 20χρονος μοτοσικλετιστής άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Η μοίρα επιφύλασσε άσχημο παιχνίδι στον νεαρό, ο οποίος είχε ξεχάσει το κινητό τηλέφωνο και το κράνος του και επέστρεφε να τα πάρει, όταν η μηχανή που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία της στην περιοχή Κορησσία και ο ίδιος τραυματίστηκε θανάσιμα. Άμεσα έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ο θάνατος του νεαρού ήταν ακαριαίος.

Ο άτυχος νέος ήταν η καρδιά της παρέας, αγαπούσε τις μηχανές, αλλά ήταν προσεκτικός στην οδήγηση και τις περισσότερες φορές φορούσε προστατευτικό κράνος. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Κέας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης