Καρδίτσα: «Δεν πήρα χρήματα» ισχυρίστηκε η 45χρονη για τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού

Πάνω από 34 πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού μοίρασε η διοικητική υπάλληλος

Must Read

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις σχετικά με τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού που μοίραζε απλόχερα σε πολίτες που δεν ήθελαν να εμβολιαστούν η 45χρονη διοικητική υπάλληλος στο Κέντρο Υγείας Παλαμά Καρδίτσας

Προ ημερών η ίδια είχε δηλώσει σε ανωτέρους της ότι είχε μοιράσει 34 «μαϊμού» πιστοποιητικά εμβολιασμού και ότι δεν πήρε ποτέ χρήματα. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του ALPHA, αυτό φαίνεται να μην ισχύει και τα πλαστά πιστοποιητικά να είναι περισσότερα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ιδιαίτερα ανησυχητικό θεωρούν οι αρχές το γεγονός ότι η «φάμπρικα» με τα πλαστά πιστοποιητικά ξεκίνησε το καλοκαίρι όταν οι υγειονομικοί φοβήθηκαν ότι θα χάσουν την δουλειά τους λόγω της αναστολής.

Υπενθυμίζεται ότι στο απολογητικό της υπόμνημα η 45χρονη δήλωσε μετανιωμένη και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους μπήκε σε αυτή την διαδικασία. «Με την πράξη μου αυτή πίστευα, πεπλανημένα βέβαια, ότι βοηθάω τους ανθρώπους και όχι μόνο τους συγγενείς μου», ανέφερε σχετικά η διοικητική υπάλληλος από τον Παλαμά Καρδίτσας. Επίσης τόνισε πως ο σύζυγός της – ο οποίος είναι αστυνομικός – έκανε κανονικά το εμβόλιο, ενώ τα παιδιά της έχουν κάνει την πρώτη δόση.

Για την υπόθεση έχει διενεργηθεί ΕΔΕ από την 5η ΥΠΕ αλλά δεν έχει καταλήξει ακόμα σε πόρισμα, έτσι η έρευνα αναμένεται να ολοκληρωθεί με την επίσημη κατάθεση της 45χρονης.

Διαβάστε ακόμα: Καρδίτσα: Πώς στήθηκε η απάτη με τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού στον Παλαμά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This