Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Πως αντέδρασαν οι συγγγενείς της Ντόρας στη «συγγνώμη» της οικογένειας του δράστη

«Ήταν αντράκι η Ντόρα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο αδερφός της Μιχάλης

Must Read

Οι συγγενείς της 32χρονης Ντόρας Ζαχαρία η οποία δολοφονήθηκε στη Ρόδο από τον πρώην σύντροφο της ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν είναι πια μαζί τους και όπως υποστηρίζουν η «συγγνώμη» της οικογένειας του 40χρονου δράστη δεν την θα φέρει πίσω.

Μάλιστα επισημαίνουν πως θα έπρεπε η ίδια η οικογένεια να είχε φροντίσει μετά τις προτροπές της νεαρής εκπαιδευτικού να αντιμετωπίσει την κακοποιητική συμπεριφορά του 40χρονου. Επίσης κάνουν λόγο για ετεροχρονισμένη «συγγνώμη» από την οικογένεια του δράστη και αυτόχειρα, η οποία δεν έχει καμία σημασία.

Η Ντόρα ήταν «αντράκι»

Ο αδερφός της αδικοχαμένης Ντόρας, Μιχάλης, μέσω του ΑΝΤ1, ξεσπά για τη δολοφονία της και αποκαλεί την αδερφή του «αντράκι». «Όταν συγκατοίκησε μαζί του τότε άρχισε να βλέπει.  Ο ψυχοπαθής δολοφόνος της, της τα παρουσίαζε όλα σαν θύμα. Ο συγκεκριμένος το έπαιζε θύμα στην αδελφή μου. Προσπαθούσε να πατήσει πάνω στις ευαισθησίες της αδελφής μου. Η αδελφή μου όμως δεν ήταν ούτε κανένα κοριτσάκι αγαθό. Η αδελφή μου ήταν… τι να σας πω… ήταν αρσενικό σε πολλά θέματα. Ήταν αντράκι η Ντόρα», δήλωσε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στον ΑΝΤ1, υποστηρίζοντας πως «οι άντρες που αγαπούν δεν αντιδρούν με τέτοιο τρόπο».

https://www.youtube.com/watch?v=WPRXiKeJHAs&t=11s

«Ποιος κάνει τέτοια πράγματα; Πόσο δειλός μπορεί να είναι κάποιος για να κάνει τέτοια πράγματα; Αυτός είχε έρθει εδώ με σκοπό να κάνει τους γονείς μου να πείσουν την Ντόρα να γυρίσει στο σπίτι που μένανε, λέγοντάς τους πως το σπίτι της Ντόρας ήταν εκεί μαζί του και όχι εδώ. Ο πατέρας μου ήταν αυτονόητο να του πει ‘Κοίταξε φίλε, το σπίτι της Ντόρας είναι εδώ. Εδώ είναι η οικογένειά της, και μπορεί να έρθει όποια στιγμή θέλει εκείνη’. Εκεί καταλάβαμε πια ότι το παιδί κάτι υπάρχει. Εκείνο το βράδυ αντί να θες να την κάνεις να γυρίσει κάνοντας καλές πράξεις, μπήκε και διέγραψε όλες τις φωτογραφίες που είχε η αδελφή μου στο Google. Φωτογραφίες, βίντεο με τον παππού μου. Που η αδελφή μου προσευχόταν κάθε βράδυ για τον παππού μου», συνέχισε ο Μιχάλης.

«Δεν θα την άφηνα να βγει ούτε έξω από το σπίτι μόνη της»

Στη συνέχεια συγκλονίζει λέγοντας πως εάν γνώριζε δεν θα άφηνε την αδελφή του από τα μάτια του…

«Αν γνώριζα, την αδελφή μου θα την είχα μαζί μου στη δουλειά. Θα την έπαιρνα μαζί μου. Δεν θα την άφηνα να βγει ούτε έξω από το σπίτι μόνη της. Η αδελφούλα μου ήθελε απλά να χωρίσουν. Δεν ήθελε να χάσει την ιδιοκτησία του, όπως καταλαβαίνετε. Και δεν αυτοκτόνησε… τέτοιοι άνθρωποι δεν αυτοκτονούν από τύψεις. Αν είχε τύψεις από το προηγούμενο βράδυ που την παρακολουθούσε και δεν του βγήκε, και λέω ‘Ρε κάθαρμα, έχεις τόσες ώρες να πεις, τι πάω να κάνω;’. Σκεφτείτε πόσο αποφασισμένος ήταν, με όπλο που σε περίπτωση που του πει όχι να την εκτελέσει», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This