Ματς ζωής για τον μικρό Γιαννάκη στην Ηλιούπολη

Φιλικό ανθρωπιάς στην Ηλιούπολη για την ενίσχυση εξάχρονου που γεννήθηκε με εγκεφαλική παράλυση! Παλαίμαχοι διεθνείς εναντίον της ομάδας του Σεφερλή

Must Read

«Τσουνάμι» συμπαράστασης βρίσκεται σε εξέλιξη στον αθλητικό και καλλιτεχνικό χώρο για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του μικρού Γιαννάκη Βολιώτη, ο οποίος γεννήθηκε πρόωρα με εγκεφαλική παράλυση, σπαστική τετραπληγία και νοητική υστέρηση, και έχει ήδη υποβληθεί σε τρεις εγχειρήσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, στις 5 αύριο το απόγευμα θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Ηλιουπόλεως φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ της ομάδας ποδοσφαίρου του Ομίλου Unesco Νοτίων Προαστίων, με πασίγνωστους παίκτες και υπεύθυνο τον πρόεδρο των παλαιμάχων του Ολυμπιακού Αντώνη Γλύκα και της ομάδας που συγκροτήθηκε από τον Μάρκο Σεφερλή και τον συνεργάτη του Νίκο Γραμμένο. Στην ομάδα συμμετέχουν γνωστοί ηθοποιοί, τραγουδιστές και πρόσωπα της τηλεόρασης.

Ο εξάχρονος Γιαννάκης, που είναι δεύτερο παιδί τρίδυμης κύησης, πρέπει να υποβληθεί σύντομα σε μια νέα σειρά χειρουργικών επεμβάσεων. Ηδη, παρά τα αρνητικά προγνωστικά, τα τρία χειρουργεία στα οποία υποβλήθηκε έχουν βελτιώσει κατά πολύ την κατάστασή του. Ωστόσο, χρειάζονται και άλλες επεμβάσεις για να έχει μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Γι’ αυτόν τον λόγο, οι Αντώνης Γλύκας και Νίκος Γραμμένος επισκέφτηκαν πριν από λίγες ημέρες τον δήμαρχο Ηλιουπόλεως Γιώργο Χατζηδάκη και ζήτησαν τη συμπαράστασή του για τον συγκεκριμένο αγώνα, ώστε να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα.

Ο κ. Χατζηδάκης συμφώνησε άμεσα για τη διεξαγωγή της συνάντησης στο δημοτικό γήπεδο. Από την πλευρά του απηύθυνε προσωπικό κάλεσμα στους συμπολίτες του καλλιτέχνες να συμμετάσχουν στη φιλανθρωπική δράση. Μάλιστα έστειλε ανοιχτή πρόσκληση προς κάθε ευαίσθητο δημότη, την τοπική κοινωνία, τις επιχειρήσεις, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, καθώς και όλα τα σχολεία της πόλης, ζητώντας να συμμετάσχουν και να στηρίξουν την προσπάθεια! Επιπλέον, κάλεσε τους βουλευτές του Νότιου Τομέα και τους δημάρχους των γειτονικών δήμων να συνεισφέρουν για να δοθεί μια νέα ευκαιρία στον Γιαννάκη να βελτιώσει την κινητικότητά του.

Στις ομάδες έχουν προσκληθεί για να συμμετάσχουν πολύ γνωστοί καλλιτέχνες, όπως οι Μάρκος Σεφερλής, Γιάννης Καπετάνιος, Γιάννης Αϊβάζης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Τόνυ Δημητρίου, Αλμπέρτος Εσκενάζυ, Πάνος Κιάμος, Νίκος Κουρκούλης, Τριαντάφυλλος, Κώστας Καραφώτης, Γιώργος Δασκουλίδης, Θέμης Αδαμαντίδης, Βαλάντης, Αλέκος Ζαζόπουλος και Bo!

Αντίπαλοί τους θα είναι παλιές δόξες του ποδοσφαίρου, όπως οι Δομάζος, Φυλακούρης, Καραγκούνης, Σαραβάκος, Γκόγκιτς, Βαμβακούλας, Μανωλάς, Μπατίστα, Λιβαθηνός, Σαργκάνης, Κελεσίδης, Τσιάρτας και πολλοί άλλοι! Διαιτητές του αγώνα είναι οι Βαγγέλης Γιαννακουδάκης, Λουκάς Ζάχαρης και Μελέτης Βουτσαράς, ενώ το «παρών» θα δώσουν ο ολυμπιονίκης του ταεκβοντό Μιχάλης Μουρούτσος, οι νικητές του «Survivor» Αγγελόπουλος και Κατσούλης και ο Κώστας Φραγκολιάς.

Στο γήπεδο θα βρίσκεται ένας μεγάλος κουμπαράς και όποιος θέλει μπορεί να συμβάλει, ανάλογα με τις δυνατότητές του, στον ευγενή αυτόν σκοπό. Η επιτροπή που έχει οριστεί θα καταμετρήσει το ποσό που θα συγκεντρωθεί και θα το καταθέσει στον λογαριασμό της οικογένειας. Οποιος επιθυμεί, μπορεί επίσης να καταθέσει την οικονομική του βοήθεια απευθείας στον λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα, στο όνομα Βολιώτης Ιωάννης Μάρκος του Δημητρίου στο ΙΒΑΝ: 0201108620000086200100492.

Την εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί με τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας κατά του Covid-19, υποστηρίζουν ο Ομιλος UNESCO Νοτίων Προαστίων, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, οι Θεατρικές Επιχειρήσεις Μ. Σεφερλή και το Couros Football Club.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This