Άκης Τσελέντης: Δάκρυσε στον αέρα μιλώντας για τον σεισμό στην Κρήτη (video)

Λύγισε στον αέρα μιλώντας για όσα πρέπει να περιμένουν οι σεισμόπληκτοι

Must Read

Μια ημέρα μετά τον ισχυρό σεισμό που κατέστρεψε ολοσχερώς τα σπίτια και τις περιουσίες των κατοίκων στην Κρήτη, ενώ άφησε πίσω του και έναν νεκρό, ο Διευθυντής Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, εξέφρασε ανησυχία για την μετασεισμική ακολουθία. 

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του, ο Άκης Τσελέντης υποστηρίζει ότι η Κρήτη θα συνεχίσει να «χορεύει» στους ρυθμούς των Ρίχτερ τους επόμενους μήνες, γεγονός που του προκάλεσε συναισθηματική φόρτιση στον αέρα της εκπομπής Live News.

«Έχω ζήσει αυτούς τους ανθρώπους, είναι πολύ καλοί άνθρωποι και πραγματικά δεν ξέρω τι να τους πω. Να τους πω ότι θα υπάρχει έντονη σεισμική ακολουθία επί μήνες; Είναι τραγικό να τους το πω, αλλά έτσι είναι η πραγματικότητα και γι’ αυτό πρέπει άμεσα να τους βολέψουμε σε κάποια σταθερά καταλύματα» είπε και η φωνή του έσπασε. Ο Άκης Τσελέντης δεν κατάφερε να συγκρατήσει την συγκίνησή του και βούρκωσε.

Ωστόσο, όπως υποστήριξε, ο σεισμός των 5,8 Ρίχτερ είναι ο κύριος σεισμός και δεν αναμένεται να προκληθεί μεγαλύτερος το επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δύο προσαγωγές για τον περίεργο θάνατο 40χρονου στον Ασπρόπυργο

Δεν έχουν βρεθεί σημάδια από αιχμηρά αντικείμενα ή από όπλο, αλλά υπήρχαν μώλωπες

More Articles Like This