ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: «Δεν θέλω το παιδί μου να γίνει νέος Φύσσας», λέει μητέρα μαθήτριας που κατήγγειλε ξυλοδαρμό

Ευχολόγια χωρίς ουσία από την Κεραμέως

Must Read

Πριν από λίγα 24ωρα, μια ανήλικη μαθήτρια του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από τους κουκουλοφόρους που βρίσκονται μέσα στο 2o ΕΠΑΛ, επειδή είχε κάνει δηλώσεις εναντίον τους.

Νωρίτερα σήμερα, η μητέρα της μίλησε στον ΑΝΤ1 και αφού είπε ότι τα τραύματα του παιδιού της είναι κυρίως ψυχικά, περιέγραψε το τι συνέβη: «Το παιδί εξέφρασε την άποψή του και κατέγραψε τα γεγονότα μέσα στο χώρο του σχολείου με αποτέλεσμα να στιγματιστεί και να δεχθεί επίθεση από συμμαθητές της, μέσα στο χώρο του σχολείου που συμμετείχαν στα επεισόδια».

Όσο για τους δράστες, η μητέρα λέει ότι ήταν συμμαθητές της κόρης της, με φασιστική ιδεολογία: «Τη χτύπησαν τέσσερα με πέντε άτομα, συμμαθητές της που ήταν αντίθετοι με τις απόψεις της, που ανήκουν στο χώρο του φασισμού … Εντείνουν τη δράση τους τώρα, που επανήλθαν μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα τηλεκπαίδευσης, γιατί βρισκόμαστε ενόψει εκλογών μαθητικών συμβουλίων και είναι πολύ καλός τρόπος για να προβληθούν. Θα πρέπει να ξηλωθούν, σε συνεργασία και με τους εκπαιδευτικούς και με τους υπόλοιπους μαθητές και με τους γονείς».

Κλείνοντας, έκανε αναφορά στον Παύλο Φύσσα ο οποίος έπεσε νεκρός από τους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής: «Επειδή δεν θέλω το παιδί μου να γίνει νέος Παύλος Φύσσας θα προβώ σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες».

Τη μητέρα άκουγε η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, η οποία πέραν των γνωστών ευχολογίων, δεν είχε να πει κάτι ιδιαίτερα σημαντικό: «Μας βοηθά ότι αυτή η μητέρα βγαίνει μπροστά και καταθέτει τα γεγονότα. Μας βοηθά όλους αυτό. Όταν βγήκαν στο φως της δημοσιότητας αυτά τα περιστατικά, το πρώτο πράγμα που αναρωτηθήκαμε είναι τι ακριβώς συμβαίνει σε αυτό το σχολείο και γι’ αυτό ζητήσαμε ΕΔΕ να δούμε ακριβώς τι συμβαίνει. Θέλω να είμαι ξεκάθαρη, η βία ο φασισμός, όλα αυτά τα επεισόδια τα οποία είδαμε, είναι αδιανόητα, δεν έχουν καμία θέση στα σχολεία. Βλέποντας παιδιά να χαιρετούν ναζιστικά νιώθω φρίκη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This