Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύει τα φερόμενα θύματα του και τους μάρτυρες (video)

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο δικηγόρος των δύο εκ των φερόμενων θυμάτων του γνωστού σκηνοθέτη, Γιάννης Βλάχος

Must Read

Έτοιμος να μηνύσει τα φερόμενα ως θύματα του για συκοφαντική δυσφήμιση και τους μάρτυρες κατηγορίας για ψευδομαρτυρία φαίνεται πως είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή για καταγγελίες για βιασμό εις βάρος του.

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο δικηγόρος των δύο εκ των φερόμενων θυμάτων του γνωστού σκηνοθέτη, Γιάννης Βλάχος.

https://www.youtube.com/watch?v=P8iW8JT5XN4

«Επέλεξε επιθετική τακτική απέναντι στους μηνυτές και στους μάρτυρες. Είχε προηγηθεί η προσπάθεια κατασπύλωσης των θυμάτων με αιχμές για τη σεξουαλική του ταυτότητα, για τον τρόπο ζωής τους. Τώρα ακολουθεί το δεύτερο στάδιο, το στάδιο της κατατρομοκράτισής τους», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Βλάχος μιλώντας στον Alpha. Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως «τουλάχιστον για τα δύο θύματα που εκπροσωπώ δεν πτοούνται στο ελάχιστο, δεν υπάρχει περίπτωση, δεν θα κάνουν πίσω σε αυτά που έχουν καταθέσει. Τα θύματα έχουν την αλήθεια ανεξίτηλα γραμμένη στο σώμα και την ψυχή τους».

Ένα από τα θύματα του ηθοποιού και σκηνοθέτη, ο Αλή, που έχει μάλιστα καταθέσει εναντίον του μίλησε στον Alpha λέγοντας: «Το περίμενα ότι θα κάνει μήνυση, μου το είχε πει ο συνήγορός μου ότι θα κάνει μήνυση σε όλους. Θέλει να υπερασπιστεί τον εαυτό του, είναι λογικό. Δεν φοβόμαστε και δεν φοβούνται ούτε οι μάρτυρες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This