Νίκος Κουρής: «Η Μαργαρίτα με είχε συστήσει ως Νίκο Θεοδωράκη»

Must Read

Μια σειρά επιχειρημάτων που -κατά τον ίδιο- αποδεικνύουν ότι είναι παιδί του Μίκη Θεοδωράκη προέταξε ο 54χρονος Νίκος Κουρής, στον οποίο -προς το παρόν- δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιεί το επώνυμο του μεγάλου συνθέτη, έπειτα από την προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου.

«Οσο ζούσε ο Μίκης και κατά κάποιο τρόπο με είχε υπό την προστασία του δεν αντιμετώπιζα τέτοια προβλήματα, δεν ζούσα με τέτοιες καταστάσεις, που δεν τιμούν κανένα» είπε σε συνέντευξή του ο Νίκος Κουρής και συνέχισε: «Νομίζω ότι ο Μίκης, όπως προέβλεψε αυτό που είχε γίνει με την ταφή του, τα ήξερε και τα είχε προβλέψει όλα και μου το είχε πει».

Ο Νίκος Κουρής προτίθεται να διεκδικήσει στο δικαστήριο το επώνυμο Θεοδωράκης και επανέλαβε ότι το τεστ DNA θα δείξει την αλήθεια. Επίσης, στη συνέντευξή του στον Alpha υποστήριξε ότι κρατούσε χαμηλούς τόνους όσον αφορά την καλλιτεχνική του δραστηριότητα, καθώς δεν τον ενδιέφεραν ποτέ το σκάνδαλο ούτε η δημοσιότητα αυτού του είδους. «Ο,τι έκανα, το έκανα με τη συναίνεση του Μίκη και γι’ αυτό ποτέ δεν αντέδρασε όσο ζούσε».

Υποστήριξε, επίσης, ότι η ίδια η Μαργαρίτα Θεοδωράκη τον είχε συστήσει στην Αννα Φόνσου ως «Νίκο Θεοδωράκη»: «Οταν κυκλοφόρησε το βιβλίο της Μαργαρίτας Θεοδωράκη και θέλησα να τη βοηθήσω, προβάλλοντάς το από το Mikis Radio, με σύστησε στην Αννα Φόνσου ως Νίκο Θεοδωράκη, γιατί όταν πήγαμε στο σπίτι της κ. Φόνσου δεν μου είπε “Ποιος είσαι εσύ;”, γιατί με περίμενε η γυναίκα. Κάναμε μία πολύ ωραία αρχή, την οποία απέρριψε στη συνέχεια η Μαργαρίτα και σταμάτησα και να ασχολούμαι».

Μάλιστα ο Νίκος Κουρής μοιράστηκε και μία όμορφη, ανέκδοτη στιγμή με τον Μίκη Θεοδωράκη: «Είχα πάει στα Χανιά και του είχα φέρει ένα κρητικό μαχαίρι, που έγραφε μία μαντινάδα που αφορούσε τη λέξη “πατέρας”. Μόλις του το χάρισα, μου είπε “Είσαι φοβερός” και εγώ του είπα τότε, πριν από δύο – τρία χρόνια: “Με αυτό θα τα βάζεις με τον Χάρο, για να μείνεις κοντά, γιατί σε χρειαζόμαστε”».

Δείτε επίσης: «Βόμβα» από την ανιψιά του Θεοδωράκη: «Ήξερα για τον γιο του εκτός γάμου» (video)

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This