Νίκος Τσουμάνης: Σπάει τη σιωπή της η σύντροφός του – «Δεχόταν απειλές» (video)

Ο πατέρας της συντρόφου διαψεύδει ότι του είχε δανείσει χρήματα

Must Read

Πυκνό πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες θανάτου του ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σε Μαρίνα της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη, το πρωί της Τρίτης.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης και της νεκροψίας-νεκροτομής φέρεται να έδωσε τέλος στη ζωή του, δένοντας σφιχτά tie wraps στον λαιμό του. Οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια ωστόσο η έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν σε αυτή την πράξη τον Νίκο Τσουμάνη συνεχίζεται. 

Το πρωί της Τετάρτης η σύντροφός του με την οποία ο ποδοσφαιριστής θα παντρευόταν το επόμενο διάστημα κατέθεσε ότι ο 31χρονος χρωστούσε χρήματα τα οποία είχε δανειστεί από τρίτα πρόσωπα και δεχόταν πιέσεις και απειλητικά μηνύματα το τελευταίο διάστημα. Mάλιστα ήταν εκείνη που τον αναζητούσε από το απόγευμα της Δευτέρας, όταν της είπε ότι θα φύγει για να πάει μια βόλτα και θα επιστρέψει. 

Ωστόσο ένας φίλος του ποδοσφαιριστή και στέλεχος του Άρη, Γρηγόρης Κάκαλης, ισχυρίστηκε μιλώντας στην εκπομπή Live-News ότι Νίκος Τσουμάνης του είχε ζητήσει χρήματα επειδή χρωστούσε στον πεθερό του 24.000 ευρώ.

Σήμερα, ο πατέρας της συντρόφου του και πεθερός του, διέψευσε τον ισχυρισμό και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον γαμπρό του: «Δεν είχε δανειστεί χρήματα από μένα, είναι ψευδή όσα ακούστηκαν. Δεν ξέρω τα οικονομικά του, δεν μου τα έλεγαν εμένα. Καλός ήταν ο άνθρωπος, δεν είχα κανένα παράπονο ούτε εκείνος από μένα. Ήταν πολύ καλό παιδί, ευγενέστατος και από άριστη οικογένεια» απάντησε ο πατέρας της συντρόφου του.

Η προανάκριση του Α.Τ. Καλαμαριάς συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This