Αιμίλιος Χειλάκης: «Είναι αλαζονικό, πήγα να νικήσω τον θάνατο με μία δήλωση» (video)

Must Read

Ο Αιμίλιος Χειλάκης σε ηλικία 42 ετών αναγκάστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση αφαίρεσης όγκου στο κεφάλι.

Για την τραυματική αυτή εμπειρία του μίλησε ο γνωστός ηθοποιός στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τη συζήτηση που είχε με τον γιατρό του λίγο πριν το χειρουργείο.

«Οι πιθανότητες ήταν αρκετά υπέρ μου αλλά όταν υπάρχει έστω κι ένα 1% πιθανότητα να πεθάνεις. Είχα έναν καλοήθη όγκο στην βάση του κρανίου. Είχα διπλωπία. Ο όγκος πίεσε το οπτικό νεύρο και το μάτι σταμάτησε να κάνει μηχανική κίνηση και κόλλησε από την μία πλευρά. Ήμουν κοντά στο αλλήθωρο. Μέσα σε ένα μήνα από τότε που το κατάλαβα, έκανα την εγχείρηση.

Εγώ είπα απλά αυτό στον γιατρό μου και το θεωρώ πολύ αλαζονικό. Του είπα οτιδήποτε κι αν συμβεί, δεν φέρεις καμία ευθύνη, έχω ζήσει μια πλούσια ζωή κι είμαι πολύ ευτυχισμένος με τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει και τα πράγματα που έχω κάνει. Μου είπε πρώτη φορά βλέπω ασθενή να με ηρεμεί στο χειρουργικό τραπέζι κι όχι να το κάνω εγώ. Είναι αλαζονικό, πας να νικήσεις τον θάνατο με μία δήλωση», τόνισε.

https://vimeo.com/625249864

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This