Παναγιώτης Ψωμιάδης για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου: «Μετά από 20 χρόνια; Να διαφωνούσες τότε» (video)

Έξαλλοι οι παρουσιαστές της εκπομπής «Πρωινό» με τις δηλώσεις του πρώην βουλευτή.

Must Read

Στις φλόγες τυλίχθηκε πριν λίγες ημέρες το αυτοκίνητο του Παναγιώτη Ψωμιάδη, γεγονός το οποίο γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Tο αναπάντεχο αυτό γεγονός εξιστόρησε ο πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης στην κάμερά της εκπομπής «Πρωινό». μεταξύ άλλων όμως Αναφέρθηκε και στο Ελληνικό κίνημα me too σχολιάζοντας πως «εγώ είμαι αντίθετος με όλο αυτό. Μετά από 20 χρόνια; Αν δεν γούσταρες, να διαφωνούσες τότε. Έκανες τη δουλειά σου τότε και τώρα πας να βγεις στην τηλεόραση να σε ξαναθυμηθούν. Κατηγορούν τον Πέτρο Φιλιππίδη δημόσια όλη η Ελλάδα, αν αύριο βγει αθώος ποιος θα τον αποκαταστήσει; Διαφωνώ με όλα αυτά».

Απόψεις του φαίνεται πως δεν ενστερνίστηκαν οι παρουσιαστές της εκπομπής. Η Φαίη Σκορδά μάλιστα σχολίασε με αυστηρό τόνο τα όσα ειπώθηκαν από τον πρώην βουλευτή, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Είναι ένας σύζυγος, ένας πατέρας ενός κοριτσιού, οπότε εγώ περιμένω να το πάρει πίσω. Δεν τον αντιμετωπίζεις σαν πολιτικό, αλλά σαν άνθρωπο. Είναι ένας μπαμπάς ενός κοριτσιού. Δεν μπορεί να σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο. Τέλος! Το να σχολιάσω έντονα το κομμάτι αυτό, δεν θα το κάνω. Δεν θέλω τοποθετήσεις τηλεοπτικά να παρερμηνεύονται και για να κάνεις ένα ξέσπασμα. Είμαι αντίθετη στην τοποθέτησή του».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας, αναφέρθηκε στο σχολιασμό που έκανε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Για τον Φιλιππίδη δεν έχει βγάλει κανένα πόρισμα κανένας και το τεκμήριο της αθωότητας υπάρχει και να είναι η μεγαλύτερη συνωμοσία του αιώνα. Όλοι το ευχόμαστε», τόνισε ο παρουσιαστής.

https://vimeo.com/628934439

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This