Δίκη για βιτριόλι: Ήρθε η «ώρα» της Έφης – Τι θα ισχυριστεί την Πέμπτη – Ποιος είναι ο «άγνωστος» άντρας στην υπόθεση;

Ποιοι την επισκέπτονται στη φυλακή και τι λέει μαζί τους - Ποιες είναι οι επόμενες «κινήσεις» της και τι την συμβουλεύει ο δικηγόρος της

Must Read

Η πολύκροτη υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο τόσο για το μίσος και τον φθόνο που μπορεί να εκδηλώσει ένας άνθρωπος σε έναν άλλο, όσο και για τις επιπτώσεις στην υγεία ενός ανθρώπου, και την καταστροφή που μπορεί να επιφέρει η εμμονή, συνεχίζεται με αγωνία για την εξέλιξή της.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου με δύναμη ψυχής και μεγαλείο πηγαίνει όποτε χρειαστεί στο δικαστήριο, με σκοπό να μάθει γιατί καταστράφηκε από τη μία στιγμή στην άλλη, η ζωή της. Απάντηση μέχρι τώρα δεν έχει πάρει. Όμως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Έφη προς το παρόν δεν πρόκειται να μιλήσει. Ούτε και την ερχόμενη Πέμπτη 14/10, όπου και θα πάει να απολογηθεί για την πράξη της. Θα πει βασικά και γενικόλογα.

Τι θα υποστηρίξει η Έφη στην απολογία της

Όλοι περιμένουν τι θα πει τελικά η κατηγορούμενη στην απολογία της. Γιατί πέταξε το βιτριόλι στην Ιωάννα και αν τελικά ήθελε να την σκοτώσει, αλλά δεν απέτυχε το σχέδιο της.

Ποιος είναι «άγνωστος» άντρας

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει εμπλοκή ενός άλλου, αντρικού, τρίτου προσώπου. Εκείνος φαίνεται πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο, και ήταν εκείνος που εξώθησε την Έφη στην εγκληματική αυτή πράξη. Αυτό το πρόσωπο ερευνάται και δεν έχει κληθεί ακόμα από τις δικαστικές αρχές, μέχρι να υπάρξουν τα απαραίτητα στοιχεία.

Φαίνεται πως η Έφη πάει να τα «ρίξει» αλλού; Θέλει να εμφανίσει και άλλα πρόσωπα δήθεν «κλειδιά» στην υπόθεση για να βγάλει τη «μύτη» της και την ανάμειξή της απέξω; Σε τι αποσκοπεί;

Την ερχόμενη Πέμπτη 14 Οκτωβρίου η κατηγορούμενη αναμένεται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον του δικαστηρίου αλλά και του θύματος της, που για ακόμη μια φορά θα βρεθεί στην αίθουσα του δικαστηρίου, όπου ευελπιστεί να μάθει το λόγο που δέχθηκε την αποτρόπαια επίθεση.

Παράλληλα, κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Έφη Κακαράντζουλα θα ισχυριστεί σχετικά για τις 8 αναζητήσεις που έκανε ότι αφορούσαν σε δηλητήρια και όπλα για τον εαυτό της και όχι για το πώς θα αποτελειώσει το θύμα της, ενώ θα τονίσει δεν επιχείρησε ποτέ να πάει στο νοσοκομείο.

Ενώπιον των δικαστών και ενόρκων θα πει ότι η ποσότητα από το βιτριόλι που έριξε στην Ιωάννα ήταν ένα ποτήρι του νερού και όχι δύο λίτρα, ότι το έριξε από πλάγια με σκοπό να την τραυματίσει, όπως δηλώνει από την πρώτη στιγμή.

Ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου φέρεται ότι την συμβουλεύει να ξεκινήσει να δείχνει ένα διαφορετικό προφίλ, καθώς πρέπει να γίνει -όσο γίνεται δηλαδή- πιο προσιτή στα Μέσα Ενημέρωσης. Να εμφανιστεί ως θύμα μίας υποτιθέμενης πλεκτάνης, και ότι παρασύρθηκε από τα λόγια κάποιων ανθρώπων του περιβάλλοντός της.

Πιθανολογείται ότι μπορεί να τεθούν και ζητήματα ψυχολογικής αστάθειας, αλλά και γενικότερων προβλημάτων, αφού ψάχνει η υπεράσπιση ελαφρυντικά. Οι συναναστροφές της κατηγορουμένης με ανθρώπους που ασχολούνται με χαρτιά και Ταρό, ίσως δώσουν στην Έφη τη «δικαολογία» της «αστάθειας» και «παράνοιας», δεδομένης της συχνής και εμμονικής της τάσης και ροπής της σε αυτά.

Ποια επισκεπτήρια δέχεται η Έφη

Επισκεπτήρια από τους συγγενείς και τους δικηγόρους της δέχεται στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού η 36χρονη Έφη Κακαράντζουλα, λίγα 24ωρα πριν την απολογία της για την επίθεση με βιτριόλι εις βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Μάλιστα, ο αδερφός της ήταν ένας από τους συγγενείς που την επισκέφθηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Μέχρι και την τελευταία συνεδρίαση τα μέλη της οικογένειά της δεν ήταν στη δικαστική αίθουσα. Η κατηγορουμένη είχε δίπλα της μόνο δυο φίλες της και την ξαδέρφη της.

Διαβάστε ακόμα:

Επίθεση με βιτριόλι: «Μίλησε» το κινητό της φερόμενης ως συνεργού της δράστιδας (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This