Φονικός «Μπάλλος»: Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος κτηνοτρόφος στην Εύβοια (video)

Εντοπίστηκε από ελικόπτερο πάνω από το ρέμα το οποίο τον παρέσυρε με το αυτοκίνητό του χθες το βράδυ.

Must Read

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του κτηνοτρόφου, ο οποίος αγνοείτο από χθες το απόγευμα στους Τσακαίους της Εύβοιας κι ενώ λυσσομανούσε η κακοκαιρία «Μπάλλος».

Ο 69χρονος εντοπίστηκε από το ελικόπτερο πάνω από το ρέμα στο σημείο όπου ήταν σε εξέλιξη οι έρευνες, με το πτώμα να βρίσκεται στην κοίτη του ρέματος, το οποίο τον παρέσυρε με το αυτοκίνητό του χθες το βράδυ.

Στο σημείο καταφθάνει και ο γιος του για την αναγνώριση…

Όπως είχε δηλώσει στο evima.gr η πρόεδρος της Κοινότητας Μεσοχωρίων Μαρία Ρούπα, «ο ίδιος ο άνδρας επικοινώνησε με την πυροσβεστική το απόγευμα της Πέμπτης και την ώρα που τους έλεγε χαρακτηριστικά ότι «κινδυνεύω, με παρασέρνουν τα νερά, έκλεισε η γραμμή του τηλεφώνου».

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε χθες το βράδυ ότι ένα άτομο παρασύρθηκε με το αυτοκίνητο του όταν επιχείρησε να διασχίσει το πλημμυρισμένο ρέμα.

Από τις έρευνες που ακολούθησαν εντοπίστηκαν τμήματα του αυτοκινήτου και σήμερα ολοκληρώθηκαν με τραγικό τρόπο οι έρευνες.

https://youtu.be/JwpoNvJGA-c

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This