Σε αχρηστία το προπονητικό κέντρο του Άρη από τις πλημμύρες που έφερε ο «Μπάλλος»

Στα 400.000 ευρώ υπολογίζεται η... λυπητερή για την αποκατάσταση των εκτεταμένων ζημιών

Must Read

Στο… έλεος του «Mπάλλου», κατά το πέρασμά του από τη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε και το προπονητικό κέντρο του Άρη, με τις καταστροφές που υπέστη να το θέτουν εκτός λειτουργίας, άγνωστο για πόσο.

Οι εγκαταστάσεις οι οποίες βρίσκονται στο Νέο Ρύσιο, κατακλύστηκαν, κατόπιν υπερχείλισης του ρέματος που βρίσκεται πίσω από το πάρκινγκ, από ορμητικά νερά, τα οποία εισχώρησαν σε όλους τους χώρους, μεταξύ αυτών και στα αποδυτήρια της ομάδας, αφήνοντας πίσω ένα χάος.

Όπως γίνεται αντιληπτό και από τις φωτογραφίες από τους εξωτερικούς και του εσωτερικούς χώρους του προπονητικού κέντρου του Θεσσαλονικιώτικου συλλόγου, όλα τα υπερσύγχρονα μηχανήματα εντός του καταστράφηκαν, ενώ σημαντικές ζημιές υπέστησαν επίσης η σάουνα και οι κρυοσάουνες, τα όργανα γυμναστικής, οι ντουλάπες, τα δάπεδα και ό,τι άλλο υπήρχε εντός του, καθώς τα πάντα παραδόθηκαν στη μανία των υδάτων.

Πλέον οι επιτελείς της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ καλούνται να «συνεφέρουν» το συντομότερο δυνατό το προπονητικό τους κέντρο, το οποίο, μάλιστα, είχαν ανακαινίσει πρόσφατα, με την… λυπητερή να υπολογίζεται στα 400.000 ευρώ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σκάνδαλο εκατομμυρίων με κολοσσούς αναψυκτικών

Η αποκαλυπτική έρευνα της εφημερίδας «δημοκρατία» φέρνει στο φως το πάρτι των πολυεθνικών, καθώς δεν διαθέτουν την αναγκαία από τον νόμο «άδεια εμπορίας πόσιμου ύδατος»

More Articles Like This