Οι τουαλέτες για τα ΑμΕΑ του νοσοκομείου Πατρών έχουν μετατραπεί σε αποθήκες!

Must Read

Οργή προκαλεί το γεγονός ότι τα άτομα με ειδικές ανάγκες είναι αποκλεισμένα από νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών είναι τα άτομα με κινητική αναπηρία, αφού δεν υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι θάλαμοι, ενώ οι ειδικές τουαλέτες που προβλέπονταν για εκείνα, εδώ και χρόνια έχουν μετατραπεί σε αποθήκες.

Το ζήτημα αυτό τέθηκε προς συζήτηση ανάμεσα στα μέλη του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίας Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων στον αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου Δημήτρη Μπάκο.

«Πιστεύω ότι κάτι πετύχαμε από αυτή τη συνάντηση. Οταν φτιάχτηκε το νοσοκομείο σε κάθε όροφο είχαν προβλευθεί τουαλέτες για τα ΑμΕΑ. Δυστυχώς χρόνια τώρα αυτές μετατράπηκαν σε αποθήκες και σε ορισμένες μάλιστα έχουν μείνει στις πόρτες οι ταμπέλες. Ζητήσαμε λοιπόν από τον κ. Μπάκο, τη διαμόρφωση πλήρως προσβάσιμων δωματίων με WC ΑμεΑ ανά κλινική» είπε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αντώνης Χαροκόπος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This