Γλυκά Νερά: Βαφτίστηκε η μικρή Λυδία «δίπλα» στον τάφο της Καρολάιν

Παρόντες στην τελετή και οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Must Read

Στη Χώρα της Αλοννήσου, σε στενό οικογενειακό κύκλο και με άκρα μυστικότητα, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η βάπτιση της μικρής Λυδίας, παρουσία των γονιών τόσο της Καρολάιν, όσο και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Τη μικρή Λυδία, η οποία συμπλήρωσε το πρώτο έτος, βάφτισαν ένας φίλος και δύο φίλες της αδικοχαμένης κοπέλας -ο Σωτήρης, η Φαίδρα και η Ναυσικά- με την επιλογή των νονών, σύμφωνα με το thenewspaper.gr να έχει γίνει συμβολικά από τη γιαγιά της, καθώς και οι τρεις τους υπήρξαν συμμαθητές της Καρολάιν και σήμερα σπουδάζουν σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Πηγή: thenewspaper.gr

Το αγγελούδι που έμεινε ορφανό μετά το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά και παραμένει στο νησί των Σποράδων, μεγαλώνοντας με τον παππού και τη γιαγιά του, πήρε και επίσημα το όνομά του. Το μυστήριο έλαβε χώρα στο εκκλησάκι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, εκεί όπου η μητέρα της κηδεύτηκε πριν από πέντε μήνες. Απέναντι, δηλαδή, από το πατρικό σπίτι της οικογένειας Κράουτς και μόλις πέντε μέτρα μακριά από τον τάφο της άτυχης γυναίκας, που έχασε τη ζωή της με τραγικό τρόπο από τα χέρια του συζύγου της.

Τηλεφωνικά το κάλεσμα των παρευρισκόμενων

Οι καλεσμένοι στη βάπτιση της Λυδίας ελάχιστοι, περίπου πενήντα άτομα, το κάλεσμα των οποίων έγινε τηλεφωνικά από την ίδια τη Σούζαν Κράουτς, μητέρα της Καρολάιν, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν κυκλοφόρησε προσκλητήριο. Αμέσως μετά την τελετή, εξάλλου, ακολούθησε γεύμα σε ταβερνάκι της Χώρας της Αλοννήσου. Σύμφωνα δε με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του thenewspaper.gr, παρόντες στην τελετή βάπτισης ήταν και οι δύο γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, οι οποίοι βρίσκονται κοντά στην εγγονή τους, διαχωρίζοντας τη θέση τους από τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This