Εκθέτει την κυβέρνηση ο Κακλαμάνης: «Γιατί δεν μειώνουν τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στα καύσιμα;» (video)

O αντιπρόεδρος της Βουλής προτείνει εδώ και χρόνια να μειωθεί ο ΕΦΚ

Must Read

Τη στιγμή που τα ελληνικά νοικοκυριά εκτός από τους αυξημένους λογαριασμούς ρεύματος, φέτος αναμένεται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και πληρώσουν σε διπλάσια τιμή το πετρέλαιο θέρμανσης, ο Νικήτας Κακλαμάνης πέταξε το γάντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής μιλώντας για την πρωτοφανή αύξηση τιμών στα καύσιμα, άφησε αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει την κατάσταση η κυβέρνηση: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν μειώνεται ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στα καύσιμα» δήλωσε αμφισβητώντας τα μέτρα που υποτίθεται θα ανακουφίσουν τα νοικοκυριά.

Μάλιστα, όπως σημείωσε, ο ίδιος εδώ και χρόνια, από την κυβέρνηση Σαμαρά μέχρι και σήμερα,  προτείνει να μειωθεί ο Ελάχιστος Φόρος Κατανάλωσης στα καύσιμα ωστόσο έως τώρα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο: «Θέλω να ακούσω τον λόγο που δεν γίνεται. Επί της αρχής συμφωνούμε όλοι ότι πρέπει να βρεθεί μια λύση για την αύξηση των τιμών στο πετρέλαιο, στο αέριο. Να τελειώνουμε με αυτό» τόνισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βλαντιμίρ Πούτιν: Απόλυτος κυρίαρχος με ποσοστά… δικτάτορα!

Η Δύση τις ονόμασε εκλογές-παρωδία, όπου ένας «αδύναμος, ανασφαλής Πούτιν» επιθυμεί τα τεράστια ποσοστά αποδοχής, αλλά κυνικά φροντίζει να...

More Articles Like This