Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 21 Οκτωβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Πολλά πρόκειται να σας απασχολήσουν αυτό τον μήνα, αλλά πιο αισθητά θα είναι τα οικογενειακά προβλήματα, γι’ αυτό φροντίστε να αποφεύγετε τις παρεξηγήσεις και τα πικρά σχόλια. Δεν πρέπει να επηρεάζεστε από τις διακυμάνσεις των συναισθημάτων σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα γεγονότα θα τρέχουν γρήγορα και θα προβληματιστείτε έντονα από κάποιο πολύ δικό σας πρόσωπο. Αποφύγετε απογοητεύσεις, καθώς ψυχολογικά και συναισθηματικά δεν θα είστε σπουδαία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Περιφρουρήστε τα κεκτημένα σας και μην αφήσετε μια σχέση να χαλάσει. Τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται, απλά οι άλλοι σάς προκαλούν με τη συμπεριφορά τους. Βρείτε χρόνο για να περάσετε ένα όμορφο και ξεκούραστο βράδυ με τη συντροφιά των φίλων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και να μην ενδώσετε σε καβγάδες με εκείνους που θα σας προκαλέσουν, γιατί συναισθηματικά προβλήματα θα βγουν στην επιφάνεια. Σταματήστε να διατηρείτε μίζερες σχέσεις ή καταστάσεις που δεν σας βοηθούν να ανανεωθείτε.

ΛΕΩΝ: Ενας από τους στόχους σας θα δυσκολέψει αρκετά, ενώ μια επαγγελματική σας υπόθεση θα ματαιωθεί και θα σας υποχρεώσει να αλλάξετε τακτική. Κινηθείτε προσεκτικά στις δουλειές σας. Στηρίξτε όσο μπορείτε αξιόπιστα άτομα, που σας αγαπούν και τους έχετε εμπιστοσύνη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εχετε ανάγκη από ένα ολιγοήμερο διάλειμμα, αλλά είναι δύσκολο να το πραγματοποιήσετε. Προσέξτε με ποιους κάνετε παρέα και μην αναμειχθείτε σε σχόλια. Μην μπαίνετε στον πειρασμό να ακούτε λόγια ανθρώπων που έχουν δημιουργήσει παρασκήνιο.

ΖΥΓΟΣ: Δεν πρέπει να απομονωθείτε από ανθρώπους που χρειάζεστε να παραμείνουν στη ζωή σας. Μην αγχώνεστε για μια κατάσταση που ξέρατε από την αρχή ότι θα είναι δύσκολη. Εάν νιώθετε κουρασμένοι από τα πάντα, ετοιμάστε τις βαλίτσες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες, να υπογράψετε συμβόλαια ή να δώσετε υποσχέσεις. Προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις ή υποχρεώσεις που δεν θέλετε να θυμάστε θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν θέλετε να φτιάξετε την ψυχολογική σας κατάσταση, ήρθε η στιγμή να πάρετε αποφάσεις στον εργασιακό σας χώρο και να απαλλαγείτε από ακατάλληλους συνεργάτες. Από το να τα βάζετε με τους πάντες, συμβιβαστείτε σε οικογενειακά θέματα που σας επηρεάζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε αντιθέσεις σε επαγγελματικό και προσωπικό τομέα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε προς το παρόν είναι να ανεχτείτε την αψυχολόγητη συμπεριφορά των άλλων. Χαρείτε ό,τι σας δίνει απλόχερα η ζωή και μη ζητάτε όλοι να γίνονται χαλί στα πόδια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αφήσετε τους άλλους να σας εκμεταλλευτούν είτε οικονομικά είτε συναισθηματικά, ενώ, από την άλλη, πρέπει να είστε εριστικοί και ανυπόμονοι. Η επιθετικότητα που έχετε μερικές φορές κάνει τους άλλους να νιώθουν άβολα.

ΙΧΘΥΕΣ: Μια σειρά από γεγονότα θα αλλάξουν ριζικά τον τρόπο της ζωής σας. Τα οικονομικά σκαμπανεβάσματα θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση με ένα οικογενειακό πρόσωπο. Πρέπει να κρατήσετε όσο μπορείτε αμείωτο το ενδιαφέρον του συντρόφου σας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This