Άγριο ξύλο έξω από καφέ μπαρ λόγω επίθεσης σε αδέσποτα σκυλάκια

Εργαζόμενος επιτέθηκε στα σκυλιά και ακολούθησαν σκηνές χάους

Must Read

Η επίθεση ενός νεαρού σε αδέσποτα σκυλιά ήταν η αιτία του άγριου καβγά που ξέσπασε στις 7 χθες το πρωί, στο κέντρο της Κοζάνης.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, την επίθεση έκανε ένας εργαζόμενος σε καφέ μπαρ της πόλης στα σκυλιά που ήταν ακριβώς έξω από το μαγαζί. Εκείνη την ώρα από το σημείο περνούσαν δύο νεαρά αδέλφια, τα οποία του ζήτησαν τον λόγο για την επίθεση.

Τα αίματα άναψαν και οι τρεις νεαροί ήρθαν στα χέρια. Ακολούθησε καβγάς με άγριο ξύλο, που συνεχίστηκε για δέκα ολόκληρα λεπτά. Στον καβγά ενεπλάκησαν και άλλοι νεαροί, ενώ κάποιοι άλλοι μπήκαν στη μέση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Μάλιστα, ένας από αυτούς δέχτηκε αρκετά χτυπήματα και κατέληξε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο, όπου έκανε ράμματα!

Οι περαστικοί που παρακολουθούσαν έκπληκτοι τον καβγά να εκτυλίσσεται ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία. Στο σημείο έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη και τα πληρώματα τριών περιπολικών έκαναν προσαγωγές πέντε νεαρών που ενεπλάκησαν στη συμπλοκή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This