Μήνυση σε κομμωτήριο γιατί δεν τον… κούρευε ανεμβολίαστος!

Δεν ήθελε ο κομμωτής που τόν εξυπηρετούσε να φορά μάσκα

Must Read

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν αρνητής προχώρησε σε μήνυση και αγωγή σε κομμωτήριο ζητώντας 10.000 ευρώ, αναφέροντας ότι η ιδιοκτήτρια αρνήθηκε να τον εξυπηρετήσει και προσπάθησε να του επιβάλει «βασανισμό».

Τρελές… απαιτήσεις!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας άνδρας πήγε σε κομμωτήριο της πόλης χωρίς ραντεβού και απαίτησε να εξυπηρετηθεί, ωστόσο δεν ήταν αυτό το πρόβλημα.

Ο συγκεκριμένος άνδρας ήταν αρνητής του κορωνοϊού και του εμβολίου και δεν ήθελε να φορέσει μάσκα, ενώ απαίτησε να τον κουρέψει και υπάλληλος του κομμωτηρίου η οποία θα έπρεπε να είναι ανεμβολίαστη και φυσικά… να μην φοράει μάσκα!

Όπως ανέφερε η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου στη Θεσσαλονίκη, αρνήθηκαν να τον κουρέψουν και τότε ο ίδιος άρχισε να τους απειλεί ότι θα φωνάξει την αστυνομία. Στη συνέχεια ο ίδιος έκανε μήνυση και αγωγή ζητώντας 10.000 ευρώ. Στην αγωγή του αναφέρει ότι η ιδιοκτήτρια αρνήθηκε να τον εξυπηρετήσει και προσπάθησε να του επιβάλει «βασανισμό».

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This