Πανελλαδικό συλλαλητήριο των παραγωγών κατά του νομοσχεδίου για τις λαϊκές αγορές

Η απόφαση για το συλλαλητήριο πάρθηκε ομόφωνα και όπως δήλωσαν πρόκειται για την αρχή των κινητοποιήσεων

Must Read

Στον δρόμο κατεβαίνουν οι παραγωγοί στις λαϊκές αγορές, αφού η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να εφαρμόσει τη νεοφιλελεύθερη πολιτική της και σε αυτό τον τομέα.

Η Γενική Συνομοσπονδία Παραγωγών Επαγγελματιών και Βιομηχανικών Ειδών αποφάσισε σήμερα να προχωρήσει σε πανελλαδικό συλλαλητήριο τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου στην Αθήνα. Με αυτό τον τρόπο αντιδρά στο σχέδιο νόμου για τις λαϊκές αγορές.

Η απόφαση για το συλλαλητήριο πάρθηκε ομόφωνα και όπως δήλωσαν πρόκειται για την αρχή των κινητοποιήσεων.

Η Γενική Συνομοσπονδία Παραγωγών Επαγγελματιών και Βιομηχανικών Ειδών σημειώνει ότι «αποτελώντας την συντριπτική πλειοψηφία των εργαζόμενων στις λαϊκές αγορές της χώρας θα συνεχίσει να διεκδικεί και να παλεύει για τα δικαιώματα όλων εκείνων που την δημιούργησαν και τους αντιπροσωπεύει».

Κυρίαρχο είναι το αίτημά τους να μην μετατραπούν οι παραγωγοί σε εμπόρους και να έχουν απρόσκοπτη προσέλευση οι παραγωγοί στις λαϊκές αγορές και όχι να προκηρύσσονται θέσεις μια φορά τον χρόνο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This