Κατάφερε να περπατήσει ξανά μετά από 2 μήνες ο 23χρονος που παρέλυσε μετά τον εμβολιασμό του (video)

«Δεν το βάζω κάτω! Θα παλέψω» είχε γράψει ο 23χρονος Γιώργος

Must Read

Σχεδόν δύο ολόκληροι μήνες έχουν περάσει από τότε που ξεκίνησε η περιπέτεια υγείας του 23χρονου Γιώργου Βαγιαννίδη από την Κατερίνη.

Ο νεαρός άνδρας είχε κάνει γνωστό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι τα πόδια του παρέλυσαν μια ημέρα μετά τον εμβολιασμό του με το σκεύασμα της Johnson & Johnson, ωστόσο οι γιατροί δεν συνέδεσαν ποτέ το πρόβλημα υγείας του με το εμβόλιο. 

Ο 23χρονος με νέα ανάρτηση, δημοσίευσε βίντεο από το κέντρο αποκατάστασης στο οποίο δέχεται φροντίδα προκειμένου να καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια του και ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν: «Εννοείται πως δεν το βάζω ακόμα κάτω και συνεχίζω να παλεύω μέχρι να γίνουν όλα όπως ήταν και πριν ξεκινήσει όλη αυτή η περιπέτεια που κοντεύει σχεδόν τους 2 μήνες.. Ένα τεράστιο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που μου δείχνετε καθημερινά, όπως και σε όλους εδώ πέρα στο Κέντρο Αποκατάστασης που νοιάζονται και βοηθούν πραγματικά, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» έγραψε.

Υπενθυμίζεται ότι στην προηγούμενη ανάρτησή του, ο 23χρονος περιέγραφε ότι μια ώρα μετά τον εμβολιασμό του την 1η Σεπτεμβρίου εμφάνισε ρίγος, ζαλάδα, αδυναμία και 40 πυρετό. Ο ίδιος μετέβη στο νοσοκομείο και καθώς περίμενε στα επείγοντα άρχισε ξαφνικά να χάνει την αίσθηση των ποδιών του. Ωστόσο, επειδή στο νοσοκομείο δεν υπήρχε νευρολόγος, ο Γιώργος διακομίστηκε στο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.

Στην ανάρτησή του ανέφερε ότι οι εξετάσεις του έβγαιναν καθαρές αλλά εκείνος εξακολουθούσε να μην μπορεί να κινήσει τα πόδια του: «Με εξετάζουν εξονυχιστικά νευρολόγοι. Βγαίνουν όλα καθαρά. Οι μέρες περνάνε. Οι εξετάσεις συνεχίζουν. “Δεν έχεις κάτι παθολογικό, βάσει των εξετάσεων που σου έχουμε κάνει έως τώρα”. Δεν είναι αυτό. Δεν είναι εκείνο. “Μπορεί να ‘ναι ψυχολογικό” είπαν. Ακυρο. Ούτε αυτό είναι τελικά» έγραφε.

Οι γιατροί από πλευράς τους, σύμφωνα με τον ίδιο, τον διαβεβαίωσαν ότι αποκλείεται  το πρόβλημα υγείας του να προέρχεται από το εμβόλιο, καθώς έως εκείνη τη στιγμή δεν είχε αναφερθεί παρόμοια παρενέργεια.

Διαβάστε την ανάρτησή του:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This