Ένας νεκρός και επτά τραυματίες από την καταδίωξη στο Πέραμα (video)

Must Read

Ένας νεκρός και επτά τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός της καταδίωξης που συνέβη στο Πέραμα τα μεσάνυχτα.

Το βράδυ της Παρασκευής αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν στη λεωφόρο Θηβών ένα λευκό αυτοκίνητο το οποίο θεώρησαν ύποπτο και έκανα σήμα στον οδηγό να σταματήσει. Ωστόσο, εκείνος δεν υπάκουσε με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη στη Θηβών, να συνεχιστεί στο Χαϊδάρι και να καταλήξει τελικά στο Πέραμα και στις οδούς Φρίξου και Ιωνίας. Ο οδηγός του αυτοκινήτου όχι μόνο προσπάθησε να διαφύγει τον έλεγχο αλλά επιχείρησε ακόμη και να εμβολίσει τους αστυνομικούς, πέφτοντας πάνω σε μια μηχανή της ΔΙΑΣ.

Έτσι, οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά ο οδηγός του αυτοκινήτου και λίγο μετά να υποκύψει στα τραύματά του. Ακόμη, τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι ένα δεύτερο άτομο, ενώ ο τρίτος επιβάτης του αυτοκινήτου κατάφερε να διαφύγει από το σημείο και αναζητείται. Τέλος, τραυματίστηκαν δυο αστυνομικοί και μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This