Ματίνα Παγώνη για παρέλαση: «Όλοι με μάσκα και αποστάσεις»

Must Read

Τον προβληματισμό της αναφορικά με τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου εξέφρασε για ακόμη μία φορά η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, ενώ εξήρε την απόφαση των τοπικών Αρχών σε ορισμένες περιοχές, όπως η Ημαθία, να μην πραγματοποιηθούν παρελάσεις, λόγω της επιβαρυμένης επιδημιολογικής εικόνας τους.

«Βλέπουμε ότι αυξάνονται τα κρούσματα. Αυτό που μας ανησυχεί όλους είναι ο διψήφιος αριθμός θανάτων καθημερινά. Γι’ αυτό ευθύνεται το χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού. Περιμέναμε να έχουμε φθάσει στο 80% τον Αύγουστο, στο ποσοστό εμβολιασμού του πληθυσμού και είμαστε στο 60% και στην Βόρεια Ελλάδα είμαστε στο 50%» είπε αρχικά η κ. Παγώνη.

Στην συνέχεια εξήγησε πως οι πολίτες πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε περίπτωση που πάνε στις παρελάσεις. «Όλοι θέλουμε να πάμε στις παρελάσεις, καταλαβαίνω ότι οι γονείς θέλουν να δουν τα παιδιά τους. Πρέπει όμως όλοι να φορούν την μάσκα τους, πρέπει να τηρηθούν οι αποστάσεις, είναι πολύ κρίσιμα αυτά, γιατί σε 15 ημέρες θα δούμε τα αποτελέσματα» τόνισε. Μάλιστα, εξήρε την απόφαση ορισμένων περιοχών να μην πραγματοποιήσουν παρελάσεις, λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου.

Τέλος, επεσήμανε πω ειδικά και λόγω των εκδηλώσεων στην Θεσσαλονίκη το τριήμερο 26-28 Οκτωβρίου, αλλά και των παρελάσεων σε όλη την χώρα, «ανησυχούμε για την βόρεια Ελλάδα, όπου τα ποσοστά εμβολιασμού είναι χαμηλά. Πρέπει όλοι να σπεύσουν να εμβολιαστούν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This