Δήμητρα Καστρίτση: «Ατυχέστατες οι δηλώσεις του Πετρούνια»

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εθελοτυφλούν», δήλωσε μεταξύ άλλων η γυμνάστρια

Must Read

Στο παρελθόν η Δήμητρα Καστρίτση είχε μιλήσει για την κακοποίηση που είχε δεχτεί στο χώρο του αθλητισμού σοκάροντας με τις αποκαλύψεις της. Αυτή τη φορά η γυμνάστρια θέλησε να δώσει μια απάντηση στον Λευτέρη Πετρούνια για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε για το ελληνικό #metoo, λέγοντας πως εθελοτυφλεί.

«Ντρέπομαι που ήμουν αθλήτρια αυτού του χώρου, αυτού του αθλήματος. Ένας αθλητής πρέπει πάνω απ’ όλα τα έχει ήθος και αξιοπρέπεια… Πίσω από τα μετάλλια και τα λαμπερά κορμάκια υπάρχει παρά πολύ δάκρυ, πάρα πόνος ψυχής, για να φτάσει να κατακτήσει μια θέση. Ήταν λοιπόν εκ μέρους του κυρίου Πετρούνια άκυρο να ακυρώνει όλους τους αθλητές, οι οποίοι δεν έχουν φτάσει σε ένα επίπεδο. Για μένα όλοι οι αθλητές έχουν αξία», είπε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Status της Θεσσαλονίκης.

Ατυχέστατες οι δηλώσεις του Πετρούνια

Αναφερόμενη στον Λευτέρη Πετρούνια και στη σύζυγό του Βασιλική Μιλλιούση, είπε: «Οι δηλώσεις του είναι ατυχέστατες και ακόμα πιο ατυχέστατη η προσπάθειά του να τις διορθώσει, διότι μηδενίζει την προσπάθεια της κυρίας Μπεκατώρου και του κινήματος #metoo. Είναι απαράδεκτο να πιστεύει οποιοσδήποτε ότι πρέπει να περιμένει ένα παιδάκι -6, 7, 8 χρονών- στον χώρο του αθλητισμού που κακοποιείται, να πρέπει να γίνει χρυσός Ολυμπιονίκης ή παγκόσμιος πρωταθλητής, για να μπορεί να βγει το καταγγείλει. Σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσουμε την προσπάθεια για κάθαρση στον χώρο της ελληνικής Γυμναστικής να πάει χαμένη με τέτοιες ατυχείς δηλώσεις από ανθρώπους όπως ο κ. Πετρούνιας με το “εάν, εάν, εάν”».

Κλείνοντας σχολίασε: «Σε αυτά τα γυμναστήρια, που είναι πολύ λίγα σε όλη την Ελλάδα, συμπορευτήκαμε πάρα πολλοί αθλητές μαζί με αυτούς τους δύο αθλητές. Με τη σύζυγο του κυρίου Πετρούνια ήμασταν μαζί σε αγώνες, σε ταξίδια, σε παγκόσμια πρωταθλήματα, πανευρωπαϊκά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εθελοτυφλούν. Βέβαια είναι προσωπικό του καθενός να μην μιλάει».

*Φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This