Τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά: Γερανογέφυρα διαμέλισε 45χρονο εργάτη στις προβλήτες της COSCO!

Εγκλωβίστηκε στις ράγες που κινούνται οι γερανογέφυρες, με αποτέλεσμα μια από αυτές να τον... διαμελίσει!

Must Read

Ασύλληπτη τραγωδία πριν λίγη ώρα στο λιμάνι του Πειραιά, στον Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων.

Συγκεκριμένα στις προβλήτες της COSCO βρήκε τραγικό θάνατο ένας 45χρονος εργάτης, ο οποίος σύμφωνα με το ΑΠΕ είχε σχολάσει και επέστρεψε για να πάρει τα πράγματά του. Οι συνάδελφοι διαψεύδουν τον ισχυρισμό του κυβερνητικού πρακτορείου ειδήσεων και μιλούν για χαλκευμένη είδηση προκειμένου να κρύψουν τις ευθύνες της εργοδοσίας! Γεγονός που εάν επιβεβαιωθεί, θα μιλάμε για μία άθλια και εμετική προπαγάνδα.

Για άγνωστο λόγο εγκλωβίστηκε στις ράγες που κινούνται οι γερανογέφυρες, με αποτέλεσμα μια από αυτές να τον… διαμελίσει!

Η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Νίκαιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ οι εργαζόμενοι σταμάτησαν κάθε εργασία στο λιμάνι και βρίσκονται συγκεντρωμένοι στην πύλη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μαρία Καρυστιανού: «Να μας επιτραπεί να τιμωρηθούν οι ένοχοι, έχουμε το βλέμμα στραμμένο στην Ευρώπη»

Αναφορά στην εμφάνισή της στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου, έκανε, μιλώντας νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, η...

More Articles Like This