Ακύρωσε και το ΑΠΘ τις εκδηλώσεις του με Αναστασιάδη και Σακελλαροπούλου, λόγω πένθους για τη Φώφη Γεννηματά

Must Read

Μετά την ακύρωση της μαθητικής παρέλασης της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη λόγω πένθους για τον θάνατο της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, ακυρώθηκαν και εκδηλώσεις που είχε προγραμματίσει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) για τις 26 και 27 του μήνα.

Στις εκδηλώσεις ήταν προγραμματισμένο να συμμετέχουν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος βρίσκεται για διήμερη επίσκεψη στην πόλη και η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Έτσι, δεν θα γίνει η εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη για τον επίσημο εορτασμό της ημέρας του Αγίου Δημητρίου, της 109ης επετείου της απελευθέρωσης της πόλης και του Έπους του ’40, για την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Επίσης, αναβλήθηκαν και τα εγκαίνια του αρχείου του Ντίνου Χριστιανόπουλου που ήταν προγραμματισμένα να γίνουν την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This