Θεσσαλονίκη: 18χρονος καρφώθηκε με «γουρούνα» σε κορμό δέντρου

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή

Must Read

Μια βόλτα με μηχανή τύπου «γουρούνα» έμελλε να αποβεί μοιραία για έναν 18χρονο σε οικισμό της Θεσσαλονίκης, καθώς είχε ως κατάληξη να χάσει τη ζωή του.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, την ώρα που ο άτυχος νεαρός διέσχιζε έναν χωματόδρομο μεταξύ των οικισμών Περιστεράς και Λακκιάς, σε περιοχή του Δήμου Θέρμης. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ., ο 18χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει με ταχύτητα πάνω σε κορμό δέντρου, από τον οποίο και καταπλακώθηκε, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Στο σημείο κατέφθασαν ασθενοφόρο και κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, ώστε να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στον βαριά τραυματία νεαρό, με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα να αναφέρουν ότι οι υγειονομικοί που έσπευσαν στο σημείο έκαναν τα αδύνατα δυνατά  για να τον επαναφέρουν, όμως, μετά από 35 λεπτά έντονων προσπαθειών, συνειδητοποίησαν πως ήταν μάταιο.

Η αστυνομία επισημαίνει ότι παραμένουν αδιευκρίνιστα τα αίτια του δυστυχήματος και θα διενεργηθεί προανακριτικός έλεγχος.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τραγωδία στην Κρήτη: «Ο 33χρονος είχε τις αισθήσεις του όταν τον πήρε το ασθενοφόρο»

Η οικογένεια είχε χάσει πριν από λίγα χρόνια ακόμη ένα παιδί

More Articles Like This