Σέρρες: Βρέθηκε λύση για να μην ακυρωθεί η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου!

Η απόφαση των Αρχών του νομού ήταν ομόφωνη

Must Read

Στο παραπέντε στις Σέρρες βρήκαν τη λύση, ώστε να ξεφύγουν της… πανδημίας ακυρώσεων που έχει «χτυπήσει» τις παρελάσεις στην επικράτεια!

Ειδικότερα, κατόπιν ομόφωνης απόφασης σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής των παρελάσεων όσον αφορά το πολιτικό τμήμα, η οποία λήφθηκε σήμερα, Τρίτη 26 Οκτωβρίου, και θα ισχύσει σε όλο τον Νομό Σερρών, στις μαθητικές παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου θα μετέχουν μόνο οι σημαιοφόροι και οι παραστάτες. Η συγκεκριμένη απόφαση αφορά τόσο στις σχολικές μονάδες, όσο και στους πολιτιστικούς συλλόγους, ενώ, όσον αφορά στα στρατιωτικά τμήματα, αυτά θα παρελάσουν κανονικά.

Στην εν λόγω απόφαση συναινούν ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών, οι Δήμαρχοι του Ν. Σερρών, οι Διευθυντές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών, αλλά και η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This