Έτσι έχασε την ζωή του ο 35χρονος Χρήστος στην Κρήτη – Πώς κατάφεραν να σωθούν οι φίλοι του (video)

Ραγίζει καρφιές το αντίο της συζύγου του

Must Read

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κρήτης, από την τραγωδία που γράφτηκε σήμερα το πρωί στην Αγία Πελαγία του Δήμου Μαλεβιζίου, όταν ένας νέος άνθρωπος, ένας ερασιτέχνης ψαράς έχασε την ζωή του.

Μία παρέα τεσσάρων φίλων που είχε πάει για ψάρεμα με καλάμια στην απόκρημνη περιοχή Αλυκές παρασύρθηκε από μεγάλο κύμα στη διάρκεια της θαλασσοταραχής με αποτέλεσμα τρεις από αυτούς να βρεθούν στο νερό παλεύοντας με τα κύματα. Τραγικό θάνατο βρήκε ο ένας από τους ερασιτέχνες ψαράδες, ο 35χρονος Χρήστος Βουμβουλάκης.

Όλα ξεκίνησαν όταν το καλάμι του 35χρονου έπεσε στα βράχια. Εκείνος προσπάθησε να το φτάσει, ωστόσο, φαίνεται ότι παραπάτησε, έπεσε και χτύπησε με αποτέλεσμα να βρεθεί στο νερό. Ο φίλος του που έσπευσε να βοηθήσει χτυπήθηκε από κύμα κι έπεσε κι αυτός στην θάλασσα. «Πάλεψε παλικαρίσια για να τον σώσει» λένε άνθρωποι που βρέθηκαν στο σημείο, περιγράφοντας την αγωνιώδη προσπάθεια που δυστυχώς δεν είχε αίσια κατάληξη. Ο 35χρονος, πατέρας ενός μικρού παιδιού, φαίνεται πως έχασε πολύ γρήγορα την ζωή του.

Οι δραματικές στιγμές που εκτυλίσσονταν στην περιοχή Αλυκές κινητοποίησαν τους πάντες. Όλοι επισημαίνουν ότι ο συναγερμός που σήμανε στο Λιμενικό Σώμα απέτρεψε μια ακόμα μεγαλύτερη τραγωδία. Δυστυχώς ο 35χρονος ανασύρθηκε νεκρός από δύτη, ενώ οι δύο φίλοι του, που προσπάθησαν να τον σώσουν αλλά δεν τα κατάφεραν, μεταφέρθηκαν με συμπτώματα υποθερμίας στο νοσοκομείο.

Ραγίζει καρφιές το αντίο της συζύγου του

Τραγική φιγούρα η γυναίκα του Χρήστου, που έμεινε μόνη με δύο παιδιά, το ένα εκ των οποίων λίγων μηνών. Με μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρετά με τον δικό της τρόπο τον αγαπημένο της.

«Καλό ταξίδι ανδρα μου, στήριγμα μου, πατέρα των παιδιών μου, όπου και να πας …θα σε έχουμε πάντα στην καρδιά μας! Τόσο άδικα, Τόσο ξαφνικά, όταν σε ειχαμε περισσότερα ανάγκη, καλό ταξίδι αγάπη μου! Όσα δεν προλάβαμε να μιλήσουμε, όσο δεν προλάβαμε να κάνουμε μαζί, τόσα όνειρα που πάνε χαμένα…Να βρείτε πάντα χρόνο να μιλήσετε και να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί…» έγραψε.

https://www.youtube.com/watch?v=3OTPESosVvo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This