Cosco: Μποφίλιου και Γερασιμίδου στο πλευρό των λιμενεργατών

Η ΕΝΕΔΕΠ δημοσιεύει τα μηνύματα συμπαράστασης των δύο γυναικών με αφορμή τον τραγικό θάνατο του λιμενεργάτη στην προβλήτα της Cosco

Must Read

Στο πλευρό των εργαζόμενων στο λιμάνι του Πειραιά με αφορμή τον τραγικό θάνατο του λιμενεργάτη στην προβλήτα της Cosco στις 25 Οκτωβρίου, τάχθηκαν η τραγουδίστρια Νατάσα Μποφίλιου και η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου με μήνυμά τους, όπως γνωστοποίησε η Ένωση Εργαζομένων Διακίνησης Εμπ/τίων στις προβλήτες του Πειραιά.

Σε ανάρτησή της η ΕΝΕΔΕΠ δημοσιεύει τα μηνύματα συμπαράστασης των δύο γυναικών στον αγώνα των εργαζομένων:

Μήνυμά συμπαράστασης από την τραγουδιστρια Νατάσα Μποφιλιου

«Σε έναν κόσμο που περνάει στο ντούκου ο διαμελισμός ενός ανθρώπου, που ήταν νέος, που είχε οικογένεια και αγαπημένους, που θα ‘πρεπε να έχει τη ζωή του για να ανθίζει και να ευτυχεί και όχι για να δουλεύει σαν σκλάβος, κατάκοπος για ένα κομμάτι ψωμί, οφείλουμε όλοι εμείς να παλεύουμε!

Να παλεύουμε μέχρι την μέρα που στην πλάτη του, στην πλάτη κάθε εργάτη, κάθε αδικημένου ανθρώπου κανένα αδηφάγο τέρας δε θα μπορεί να κερδοσκοπεί πια.

Κανένας άλλος Δημήτρης.

Καμία άλλη.

Κανένας άλλος».

Μήνυμα συμπαράστασης από την ηθοποιό Ελένη Γερασιμιδου

«Το Μήνυμα στη Ράδα

Στα αγκυροβόλια των κολασμένων, των ταπεινών και καταφρονεμένων, όπου το “έντιμο αίμα ζητάει…”, το μήνυμα των εργαζόμενων στην COSCO μας καλεί: “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ”.

Και το μήνυμα δεν είναι μόνο για τη ράδα του λιμανιού του Πειραιά. Είναι για όλους εμάς τους δυνατούς, εμάς που μας τρέμουν όταν αποφασίζουμε να πάρουμε το δρόμο του Αγώνα.

Τρέμουν την Αλληλεγγύη, την συμπαράσταση των συνδικάτων από τον Εβρο μέχρι την Κρήτη, από τις Γυναίκες, τους Γιατρούς -μακρύς ο κατάλογος- τα μηνύματα από το εξωτερικό… “και άλλοι πίσω ακολουθούν…” για να γίνει… “Μεγάλο ποτάμι η οργή του Λαού”.

Χωρίς εσένα γρανάζι δε γυρνά! Δύναμη κι Αγώνα!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This