Τραγέλαφος το 1555: Νέο θύμα κατάκοιτη συνταξιούχος

Το πολυδιαφημισμένο κέντρο δεν κάνει τη δουλειά του!

Must Read

Εβδομάδες μετά την πανηγυρική έναρξη της λειτουργίας του, το Ενιαίο Τηλεφωνικό Κέντρο του υπουργείου Εργασίας εξακολουθεί, αντί να λύνει προβλήματα, να βασανίζει και αυτό με τη σειρά του τους πολίτες.

Το πολυδιαφημισμένο κέντρο, που κοστίζει περισσότερα από 12.000.000 ευρώ ετησίως για να προσφέρει 24ωρη εξυπηρέτηση σε ασφαλισμένους και συνταξιούχους, σε αρκετές των περιπτώσεων έχει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με καταγγελία πολίτη στη «δημοκρατία», υπέργηρη συνταξιούχος πέρασε από επιτροπή των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας στις 14 Οκτωβρίου (κατ’ οίκον, καθώς είναι κατάκοιτη).

Όπως τόνισαν σε συγγενικό της πρόσωπο, μπορεί να παραλάβει σε 20 ημέρες την απόφαση. Ωστόσο, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες που έκανε, δεν κατέστη δυνατό να επικοινωνήσει με το ΚΕΠΑ Νέας Φιλαδέλφειας.

Έτσι απευθύνθηκε στο 1555, το Ενιαίο Τηλεφωνικό Κέντρο για όλους τους εποπτευόμενους φορείς του υπουργείου Εργασίας, απ’ όπου της απάντησαν ότι η απόφαση αναπηρίας έχει εκδοθεί και της έκλεισαν ραντεβού για να την παραλάβει χθες, 1η Νοεμβρίου, από το ΚΕΠΑ Νέας Φιλαδέλφειας.

Όταν, όμως, πήγε εκεί, άκουσε εμβρόντητη τους υπαλλήλους να της λένε: «Τόσο νωρίς ήρθατε, ποιος σας είπε ότι είναι έτοιμη;». Εκείνοι, με τη σειρά τους, της έκλεισαν νέο ραντεβού για τις 15 Νοεμβρίου ώστε να παραλάβει, καλώς εχόντων των πραγμάτων, την απόφαση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This