Παρέμβαση – κόλαφος του καθηγητή Ιωάννη Μάζη για τις εξελίξεις στα Σκόπια…

….περίεργη και η παρέμβαση του Τούρκου Πρέσβη!

Must Read

Ο ομότιμος καθηγητής του ΕΚΠΑ, Ιωάννης Μάζης για άλλη μια φορά μιλάει έξω από τα δόντια για τις εξελίξεις στα Σκόπια και την μοναδική ευκαιρία που έχει η ελληνική κυβέρνηση για να επαναδιαμορφώσει την συμφωνία των Πρεσπών. Όπως ακριβώς είχε δεσμευτεί προεκλογικά, ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής ότι θα πράξει.

Ο πάντα καταλυτικός στις παρεμβάσεις του Καθηγητής Μάζης, έδωσε με ατράνταχτα επιχειρήματα την διπλωματική και πολιτική ατραπό ώστε η Ελλάδα να εκμεταλλευτεί, όχι μόνον την πολιτική κρίση στα Σκόπια αλλά και τις προκλητικές δηλώσεις Ζάεφ σε συνδυασμό με τις ξεκάθαρες εξαγγελίες του VMRO!

Έκανε μάλιστα αναφορά στην ρηματική διακοίνωση την οποία αριστοτεχνικά είχε απαιτήσει ο τ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, και αποτελεί όπως αποδεικνύεται σήμερα την μεγαλύτερη παγίδα για τα Σκόπια, που με τους σωστούς κυβερνητικούς χειρισμούς μπορούν να χάσουν τα πάντα λόγω ακριβώς της ασυδοσίας τους αυτό προβάλλονται ως «Μακεδόνες το γένος» και να αποκαλούν το γειτονικό κρατίδιο, «Μακεδονία»..

Αντί όμως η θέση του καθηγητή να αποτελέσει άμεσα εθνική πολιτική, η κυβέρνηση την αγνοεί πλήρως, παραβιάζοντας συνάμα και τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, με το θλιβερό αποτέλεσμα, να εκλιπαρεί κυριολεκτικά τους νεοφασίστες του VMRO να τηρήσουν την συμφωνία των Πρεσπών!

Ακούστε την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα παρέμβαση του καθηγητή Ιωάννη Μάζη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This