Ελεύθερος ο οδηγός του φορτηγού που παρέσυρε και σκότωσε τη Δήμητρα Ιορδανίδου

O εισαγγελέας ζήτησε να προστεθούν και άλλα στοιχεία στη δικογραφία

Must Read

Ελεύθερος αφέθηκε ο οδηγός του φορτηγού που παρέσυρε και σκότωσε την μαραθωνοδρόμο Δήμητρα Ιορδανίδου, το πρωί της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη.

Ο οδηγός οδηγήθηκε νωρίτερα στον εισαγγελέα και τελικά αφέθηκε ελεύθερος καθώς ζητήθηκε να συνεχιστεί η προκαταρκτική εξέταση και να προστεθούν σημαντικά στοιχεία στην δικογραφία, όπως για παράδειγμα η αιματολογική εξέταση του οδηγού, το υλικό από τις κάμερες της περιοχής αλλά και η αιματολογική εξέταση του οδηγού.

Υπενθυμίζεται ότι ο 53χρονος οδηγός του φορτηγού παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα την 42χρονη μαραθωνοδρόμο στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου και Γρηγορίου ΛαμπράκηΗ Δήμητρα Ιορδανίδου, γνωστή για τις διακρίσεις σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο, άφησε την τελευταία της πνοή, όταν το σώμα της εγκλωβίστηκε κάτω από το φορτηγό. 

Η κηδεία της 42χρονης θα τελεστεί σήμερα στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Κουφάλια. 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This