Ραγίζουν και οι πέτρες: Γνωστή αθλήτρια η νεκρή ποδηλάτισσα στη Θεσσαλονίκη (photos)

Η άτυχη μαραθωνοδρόμος η οποία παρασύρθηκε από φορτηγό είχε μια πορεία γεμάτη διακρίσεις

Must Read

Μοιραία έμελλε να είναι η σημερινή ημέρα για την άτυχη μαραθωνοδρόμο, Δήμητρα Ιορδανίδου, η οποία παρασύρθηκε με το ποδήλατό της από φορτηγό. Η άτυχη ποδηλάτισσα η οποία βρήκε τραγικό θάνατο σήμερα το πρωί, είχε μία ζωή γεμάτη διακρίσεις αλλά και πόνο.

Η άτυχη 42χρονη αθλήτρια διέσχιζε τη Γρηγορίου Λαμπράκη με ποδήλατό της και τη στιγμή που ο οδηγός του φορτηγού πήγε να στρίψει επί της Αγίου Δημητρίου τήν παρέσυρε, με αποτέλεσμα το σώμα της να εγκλωβιστεί κάτω από το όχημα.

Η 42χρονη γνωστή αθλήτρια είχε καταφέρει να πετύχει πολλές διακρίσεις σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο. Ήταν δρομέας μεγάλων αποστάσεων, ενώ εργάζονταν στον φορέα «Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας» που ασχολείται με την ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης.

Είχε κατακτήσει δύο φορές την 3η πανελλήνια θέση και δύο φορές της 4η θέση στο Μαραθώνιο της Αθήνας. Παράλληλα, είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους μαραθώνιους της Στοκχόλμης και του Ναγκάνο στην Ιαπωνία. Είχε αγωνιστεί με τέσσερα διαφορετικά σωματεία αρχικά με τον ΠΑΟΚ, στη συνέχεια με το ΓΑΣ Κουφαλίων, με τον Ηρακλή και με τον Τρίτων Θεσσαλονίκης.

Εδώ και λίγα χρόνια είχε σταματήσει την ενασχόληση της με το μαραθώνιο και ασχολούνταν με το τρίαθλο. Στην προσωπική και οικογενειακή της ζωή είχε ζήσει τον χαμό του αγαπημένου της αδελφού από καρκίνο, κάτι που τής είχε στοιχίσει πολύ.

Θλίψη στην οικογένεια του στίβου για την απώλεια της Δήμητρας

Απέραντη θλίψη προκάλεσε στην οικογένεια του στίβου, η είδηση της απώλειας της αθλήτριας του μαραθωνίου δρόμου, Δήμητρας Ιορδανίδου. Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της αθλήτριας.

Η Ιορδανίδου μετείχε σταθερά στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα μαραθωνίου και ημιμαραθωνίου δρόμου, είχε εκπροσωπήσει στο παρελθόν τη χώρα μας σε διεθνείς μαραθωνίους, ενώ πριν λίγα 24ωρα συμμετείχε στα 8χλμ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος στα Τρίκαλα.

Διαβάστε ακόμα:

Σοκαριστικό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή η ποδηλάτισσα που την παρέσυρε φορτηγό (photos+video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This