Με 100 υγειονομικούς λιγότερους το Λαϊκό Νοσοκομείο – «Ψέμα οι αναπληρώσεις»

Τραγική η κατάσταση στο νοσοκομείο

Must Read

SOS εκπέμπουν τα νοσοκομεία ολόκληρης της χώρας τη στιγμή που η χώρα έχει μπει ήδη για τα καλά στο νέο κύμα της πανδημίας. 

Οι υποσχέσεις της Κυβέρνησης για αντικατάσταση των υγειονομικών τους οποίους έθεσε σε αναστολή επειδή δεν εμβολιάστηκαν, έπεσαν στο κενό και αποδείχτηκαν ένα μεγάλο «ψέμα».

Τρανό παράδειγμα το Λαϊκό Νοσοκομείο στο οποίο κανένας από τους 62 υγειονομικούς που τέθηκαν σε αναστολή δεν αναπληρώθηκε, σύμφωνα με τις καταγγελίες του πρόεδρου των εργαζομένων Τάσου Αντωνόπουλου, ο οποίος απευθύνει έκκληση να γίνουν άμεσα αντικαταστάσεις. «Λείπουν 62 συνάδελφοι σε αναστολή. Ήταν ένα μεγάλο ψέμα ότι την επόμενη ημέρα θα αντικαθίστανται. Δεν έχει έρθει ούτε μία αντικατάσταση» τόνισε μιλώντας στο Open.

Μάλιστα, όπως ανέφερε, στις αναστολές προστίθενται και 30 πρόωρες συνταξιοδοτήσεις: «100 άνθρωποι λιγότεροι. Περίπου το 10% της δυναμικότητας του νοσοκομείου απουσιάζει» δήλωσε καταγγέλοντας ότι οι εφημερίες είναι πλέον εφιαλτικές για το προσωπικό καθώς μία νοσηλεύτρια αντιστοιχεί σε 40 ασθενείς: «Θέλουμε χθες να αντικατασταθούν οι 100 εργαζόμενοι που λείπουν. Είμαστε εξουθενωμένοι. Είναι σαν να έχουμε τρέξει 3 μαραθώνιους με τα τρία κύματα και μας ζητάνε να τρέξουμε καινούργιο μαραθώνιο με τις ίδιες και λιγότερες δυνάμεις χωρίς να μας βοηθάει κανένας» τόνισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This