Επεισόδια στο Μαρούσι – Αστυνομικοί «έπνιξαν» στα χημικά τους πυροσβέστες (video)

Εικόνες ντροπής! Στο σημείο και η Αύρα της ΕΛ.ΑΣ.

Must Read

Ένταση επικράτησε το μεσημέρι της Παρασκευής ανάμεσα σε αστυνομικούς και πυροσβέστες στο Μαρούσι.

Οι πυροσβέστες συγκεντρώθηκαν έξω από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, στη λεωφόρο Κηφισίας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την εγκατάλειψη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Χιλιάδες Πυροσβέστες από όλη την Ελλάδα έστειλαν ηχηρό μήνυμα, ζητώντας από τον «εξαφανισμένο» Χρήστο Στυλιανίδη να προχωρήσει σε προσλήψεις προσωπικού αλλά και τη μονιμοποίησή τους.

Εξαιτίας της μεγάλης συγκέντρωσης διεκόπη αρκετές φορές η κυκλοφορία των οχημάτων, και η ένταση ξέσπασε όταν η αστυνομία προσπάθησε να «σπάσει» τη διαμαρτυρία. Μάλιστα έκαναν χρήση χημικών εναντίον των πυροσβεστών. Στο σημείο μάλιστα κατέφτασε η Αύρα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει 3 με 4 προσαγωγές.

Με συνθήματα όπως «στο πλάι σου πολίτη όταν μας χρειαστείς, ενίσχυση του Σώματος της Πυροσβεστικής» και «Εδώ και τώρα μονιμότητα» οι εποχικοί πυροσβέστες αντιδρούν «στις εξελίξεις που επηρεάζουν άμεσα την πορεία του Πυροσβεστικού Σώματος, μετά και την ιδιαίτερα δύσκολη φετινή αντιπυρική περίοδο», ενώ ζητούν την ενίσχυση του Πυροσβεστικού Σώματος.

Δείτε επίσης: «Όχι στην απαξίωση του Πυροσβέστη»! Ηχηρό μήνυμα έξω από το Υπουργείο του άφαντου Στυλιανίδη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This