Τραυματισμός πυροσβέστη και φωτορεπόρτερ: «Διοικητική διερεύνηση», ανακοίνωσε η ΓΑΔΑ

Must Read

Το βράδυ της Παρασκευής η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό πως «έχει διαταχθεί η διοικητική διερεύνηση» για τα περιστατικά έξω από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στη Λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι, που οδήγησαν στον τραυματισμό ενός εποχικού Πυροσβέστη και ενός φωτορεπόρτερ.

«Ανακοινώνεται ότι, από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, έχει διαταχθεί η διοικητική διερεύνηση περιστατικών τραυματισμού πρώην συμβασιούχου πυροσβέστη εποχικής απασχόλησης και φωτορεπόρτερ, κατά τη διάρκεια σημερινής συνάθροισης έξω από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στη Λ. Κηφισίας στο Μαρούσι», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Θυμίζουμε ότι το μεσημέρι ένας πυροσβέστης ο οποίος συμμετείχε στην συγκέντρωση  διαμαρτυρίας με αιτήματα τη μονιμοποίηση των εποχικών πυροσβεστών και την στήριξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τραυματίστηκε, όταν μια κροτίδα που πέταξαν τα ΜΑΤ έσκασε στο χέρι του.

Λίγο αργότερα, ο φωτογράφος του ΑΠΕ, Ορέστης Παναγιώτου, τραυματίστηκε από τις ρίψεις της αστυνομικής «Αύρας» σε διαδηλωτές, με την ενημέρωση να κάνει λόγο για κάταγμα σε δυο σημεία στο πόδι του.

Διαβάστε ακόμα: Μαρούσι: Σύσσωμη η αντιπολίτευση καταδικάζει τον «χημικό πόλεμο» στους πυροσβέστες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This