Αυτός είναι ο 44χρονος υπάλληλος που κατέληξε μετά από τη ληστεία στο ψιλικατζίδικο στην Θεσσαλονίκη (video)

Must Read

Μέσα από τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων και του ψιλικατζίδικου στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, αναζητούν οι αρχές τον δράστη της ληστείας μετά φόνου με θύμα έναν 44χρονο υπάλληλο που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την χώρα από νωρίς το πρωί.

Ο 44χρονος Μάριος, ο οποίος εργαζόταν κυρίως τις βραδινές ώρες, πάλεψε για τη ζωή του, αλλά τα χτυπήματα που δέχθηκε από τον ληστή με τη λαβή του όπλου στο κεφάλι του προκάλεσαν σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Αστυνομίας, ο δράστης πυροβόλησε μία φορά, ενώ τον άτυχο υπάλληλο εντόπισε διερχόμενος περαστικός ο οποίος ενημέρωσε αστυνομία και ΕΚΑΒ. Το θύμα άφησε την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης.

Όπως έγινε γνωστό, ο 44χρονος δεν είχε οικογένεια, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ζούσε μαζί με τη μητέρα του. Ο ίδιος αγαπούσε τη μουσική, ενώ έπαιζε και κιθάρα γράφοντας στίχους. Ήταν λάτρης κυρίως της λαϊκής μουσικής, όπως μαρτυρούν και οι αναρτήσεις που έκανε στο λογαριασμό του στο facebook με μεγάλους καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου.

Σύμφωνα με τo thestival.gr ο δράστης εισέβαλε στο κατάστημα έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με την απειλή όπλου άρπαξε άγνωστο χρηματικό ποσό. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This