Στον εισαγγελέα Βόλου ο 39χρονος που κατακρεούργησε την νονά του!

Υποστηρίζει ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών τη στιγμή της δολοφονίας!

Must Read

Το κατώφλι του εισαγγελέα Βόλου προκειμένου να απολογηθεί θα περάσει σε λίγη ώρα ο 39χρονος Θανάσης Μυλωνάς, ο οποίος δεν δίστασε να κατακρεουργήσει με 42 μαχαιριές την 75χρονη νονά του, Ευθαλία Αβραμίδου-Αλεξούλη  επειδή δεν του έδωσε το ποσό των 2.000 ευρώ.

Ο φονιάς, ο οποίος αναζητούταν από τις αστυνομικές αρχές από το Σάββατο, οπότε και εντοπίστηκε η σορός της άτυχης γυναίκας, σε αποθήκη του υπογείου της πολυκατοικίας όπου διέμενε, παραδόθηκε χθες στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Ο 39χρονος μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησία με δίκυκλο όχημα οικειοθελώς λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ της Δευτέρας, χωρίς τη συνοδεία δικηγόρου και υποστήριξε στους αστυνομικούς  ότι δεν ήταν ο εαυτός του κατά την ώρα του εγκλήματος
Σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper.GR, ακόμη υποστήριξε ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών τη στιγμή της δολοφονίας.

Παράλληλα παρέδωσε και μία νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε υπολείμματα λευκής ουσίας. Επιπλέον ανέφερε πως σκότωσε την 75χρονη γυναίκα μέσα στο διαμέρισμα της στη συνέχεια την κατέβασε στο υπόγειο και μετά επέστρεψε στο σπίτι για να καθαρίσει με την ησυχία του τα αίματα αλλά και τα ίχνη του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This