Στα όριά τους τα νοσοκομεία και στη Λάρισα – Τι δήλωσε ο δήμαρχος

Ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται σε ΜΕΘ άλλων πόλεων, αφού έχουν γεμίσει όλα τα κρεβάτια

Must Read

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν όλα τα νοσοκομεία της χώρας. Ήρθε και η σειρά της Λάρισας, με τον δήμαρχο της πόλης Απόστολο Καλογιάννη να δηλώνει ότι «το σύστημα υγείας της πόλης είναι στα όριά του».

Όπως διευκρίνισε ο δήμαρχος, ασθενείς που νοσούν με κορωνοϊό μεταφέρονται σε ΜΕΘ άλλων πόλεων, αφού έχουν γεμίσει όλα τα κρεβάτια και την ίδια στιγμή καταγράφεται αύξηση 48% στα κρούσματα στη Θεσσαλία.

Και τονίζει πως πρέπει «να δοθούν ανάσες με κρεβάτια και προσωπικό» και το υπουργείο Υγείας να σταματήσει «το θολό τοπίο» που επικρατεί στα νοσοκομεία της περιοχής. «Οι τελευταίες επισκέψεις στην πόλη μας του νυν αλλά και του προηγούμενου υπουργείου Υγείας στη Λάρισα και η επίσκεψή τους στον δήμο δείχνουν την σοβαρότητα της κατάστασης με την πανδημία στην πόλη μας. Γι’ αυτό οδηγούμαστε και σε ένα δημοτικό συμβούλιο γι’ αυτό το θέμα σήμερα το απόγευμα. Τα κρούσματα είναι πολλά και ξεφεύγουν. Υπάρχει σοβαρή ανησυχία στην πόλη, ο φόβος έχει εξαπλωθεί παντού. Αυτός ο φόβος πρέπει να βρει διέξοδο προς την πλευρά του εμβολιασμού όλων μας για να αντιμετωπίσουμε το σοβαρό κύμα που υπάρχει στην πόλη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This