Στον ανακριτή Βόλου ο δολοφόνος που έσφαξε την νονά του με 42 μαχαιριές!

Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

Must Read

Ενώπιον του ανακριτή Βόλου προκειμένου να απολογηθεί βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά ο 39χρονος βαφτησιμιός της άτυχης Ευθαλίας Αβραμίδου-Αλεξούλη, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια του όταν αρνήθηκε να του δώσει 2.000 ευρώ!

Ο Θανάσης Μυλωνάς αφού την κατακρεούργησε με 42 μαχαιριές στην συνέχεια τύλιξε την νονά του με κουβέρτες και πάπλωμα και την μετέφερε στο υπόγειο της πολυκατοικίας, όπου διέμενε.

Σε βάρος του δράστη ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και σήμερα μετά την απολογία του στον ανακριτή θα αποφασιστεί η προφυλάκισή του ή μη. 

Ο 39χρονος υποστηρίζει ότι είχε κάνει χρήση κοκαΐνης όταν πήγε στο σπίτι και ζήτησε από την 75χρονη γυναίκα 2000 ευρώ για να ξεπληρώσει οφειλή που είχε για τζόγο. Εκείνη όμως αρνήθηκε να του τα δώσει, λογόφεραν και μάλωσαν και δεν ήξερε τι έκανε, όπως είπε…Πήρε ένα ένα μαχαίρι από την κουζίνα και άρχισε να τη χτυπάει, μέχρι που τη σκότωσε.

αστυνομία περιπολικό

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος δεν συνδέεται με άλλες εγκληματικές πράξεις, ενώ ο ανακριτής εξέδωσε διάταξη για λήψη γενετικού του υλικού του δράστη, ώστε να συγκριθεί με το υλικό που βρέθηκε στο διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας.

Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη ένα αποτύπωμα του δολοφόνου υπήρχε σε σακούλα στο σπίτι της άτυχης ηλικιωμένης, ενώ το DNA του θα σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας, σε πρώτη φάση για να συγκριθεί με ό,τι βρέθηκε στο σπίτι του εγκλήματος και σε δεύτερη φάση, για να γίνει αντιπαραβολή του γενετικού του υλικού μήπως εμπλέκεται και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This