«Απήγαγαν και βίασαν το παιδί μου» φώναζε η γυναίκα που πυροβόλησε τον άνδρα στο Χαλάνδρι (video)

Μπροστά στο 12χρονο παιδί της πυροβόλησε τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του

Must Read

Μια πολύπλοκη οικογενειακή υπόθεση κρύβεται πίσω από το αιματηρό επεισόδιο στο Χαλάνδρι, όπου μια γυναίκα πυροβόλησε στον θώρακα έναν άνδρα.

Στην αρχή ο άνδρας θεωρήθηκε νεκρός, ωστόσο σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ζει και βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Η δράστης με καταγωγή από την Αλβανία, έχει συλληφθεί.

Το θύμα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι γιατρός και εντοπίστηκε μέσα σε λίμνη αίματος στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρείας. Δίπλα του βρέθηκε και το όπλο με τον οποίο η γυναίκα τον πυροβόλησε, η οποία μάλιστα δεν φέρεται να προσπάθησε να αποδράσει μετά την πράξη της. Μάλιστα, όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια του 13χρονου παιδιού τους.

Δείτε επίσης: Κλοντιάνα Τσέλο: Η δικαστική διαμάχη με τον μεγαλογιατρό πριν τον πυροβολήσει εν ψυχρώ στο Χαλάνδρι (video)

Σε βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το ethnos.gr, η γυναίκα μέσα από το περιπολικό ακούγεται να φωνάζει: «μου απήγαγαν και μου βίασαν το παιδί μου».

Η δράστις φέρεται να είχε εξωσυζυγική σχέση στο παρελθόν με τον γιατρό, με τον οποίο απέκτησε ένα παιδί. Ο Έλληνας οφθαλμίατρος μεγάλωσε το παιδί αυτό μαζί με την σύζυγό του η οποία κατάγεται από την Αγγλία. Σύμφωνα με όσα περιγράφουν γείτονες του γιατρού, ο ίδιος δεν άφηνε την βιολογική μητέρα του παιδιού του να το επισκέπτεται, γεγονός που την εξόργιζε. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν, ο χαρακτήρας της ήταν ιδιόρρυθμος και συχνά χτυπούσε την πόρτα του θύματος ζητώντας να δει το παιδί της.

Σήμερα όπως φαίνεται, η δράστις αποφάσισε να του στήσει καρτέρι και να τον απειλήσει. Τον περίμενε έξω από το σπίτι του όπου τελικά καβγάδισε μαζί του και στη συνέχεια τον πυροβόλησε μπροστά στα μάτια του 12χρονου παιδιού.

https://vimeo.com/644791380

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This