«Η μαμά πυροβόλησε τον μπαμπά» – Η μαρτυρία της 12χρονης κόρης της Κλοντιάνα Τσέλο

Η μικρή περιέγραψε στους αστυνομικούς τα όσα βίωσε

Must Read

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η 12χρονη κόρη της εικαστικού Κλοντιάνα Τσέλο και του μεγαλογιατρού Γιώργου Νέου, η οποία είδε με τα ίδια της τα μάτια την μητέρα της να πυροβολεί εν ψυχρώ τον πατέρα της, έξω από το σπίτι τους στο Χαλάνδρι.

Το παιδί που βρέθηκε μπροστά στο αιματηρό περιστατικό που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής όπου με την βοήθεια παιδοψυχολόγου περιέγραψε τα όσα αντίκρυσε με τα αθώα του μάτια. «Η μαμά πυροβόλησε τον μπαμπά» κατέθεσε η 12χρονη που είδε την 49χρονη μητέρα της να πυροβολεί τέσσερις φορές τον πατέρα της.

Μάλιστα, η ανήλικη φέρεται να περιέγραψε στους αστυνομικούς την δραματική κατάσταση που επικρατούσε ανάμεσα στους βιολογικούς γονείς της όλα αυτά τα χρόνια που μάχονται για την επιμέλειά της. Τα όσα κατέθεσε το παιδί καταγράφηκαν προκειμένου το υλικό να σταλθεί στον εισαγγελέα με στόχο να μην χρειαστεί να παρουσιαστεί στο δικαστήριο και να υποστεί όλη αυτή την ταλαίπωρη και ψυχοφθόρα διαδικασία.

Η 49χρονη εικαστικός η οποία παρέμεινε όλο το βράδυ στα κρατητήρια της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα όπου θα ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η ίδια υποστηρίζει ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τον γιατρό, αλλά να τον απειλήσει, και όταν εκείνος κατά την διάρκεια του διαπληκτισμού της πήρε το όπλο από τα χέρια, με αποτέλεσμα εκείνη να του αρπάξει και τελικά να τον πυροβολήσει.

Η εικαστικός με καταγωγή από την Αλβανία, παραδέχτηκε τα όσα υποστηρίζει η γυναίκα του γιατρού και οι γείτονες, ότι δηλαδή πήγαινε συχνά κάτω από το σπίτι τους και ζητούσε να δει το παιδί, εξαπολύοντας απειλές. Την ίδια ώρα, δεν έχει απαντήσει ακόμα για το πώς κατάφερε να προμηθευτεί το περίστροφο με το οποίο πυροβόλησε τον γιατρό. 

Σε κρίσιμη κατάσταση ο γιατρός

Εντωμεταξύ, ο 68χρονος οφθαλμίατρος, παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργεία, όπου του αφαιρέθηκαν οι σφαίρες από το σώμα του. Οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Νωρίτερα, η σύζυγος του γιατρού με καταγωγή από την Βρετανία, κατήγγειλε ότι η Κλοντιάνα Τσέλο παρενοχλούσε διαρκώς την οικογένειά της, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της. Μάλιστα, υποστήριξε ότι στο παρελθόν, η βιολογική μητέρα του παιδιού, είχε απειλήσει την 12χρονη με όπλο. 

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This