Θεσσαλονίκη: «Εμβολιαστικός τουρισμός» από Ρώσους, με στόχο την απόκτηση πιστοποιητικού που δέχεται ο ΠΟΥ!

Στις προσφορές του πρακτορείου Russian Express παρουσιάζονται εμβολιαστικές εκδρομές στην Ελλάδα, διάρκειας τριών και τεσσάρων ημερών

Must Read

«Μπορούν οι τουρίστες από τη Ρωσία να εμβολιαστούν στην Ελλάδα; Ναι, μπορούν, στα ειδικά κέντρα σχεδιασμένα για εμβολιασμό στη Θεσσαλονίκη», αναφέρει το τουριστικό πρακτορείο Russian Express, με την εξήγηση ότι όλο και περισσότεροι Ρώσοι επιλέγουν ταξίδια σε ευρωπαϊκές χώρες, προκειμένου να εμβολιαστούν και να αποκτήσουν το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό, ώστε να ταξιδεύουν ελεύθερα σε όλο τον κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι τα ρωσικά εμβόλια κατά της Covid-19 δεν αναγνωρίζονται από τον ΠΟΥ, καθώς και από τις αρμόδιες Aρχές της Ε.Ε. και των Ηνωμένων Πολιτειών. Έτσι, ο «εμβολιαστικός τουρισμός» παρουσιάζει σημαντική αύξηση από τον Οκτώβριο και μετά, και εσχάτως έχει καταρτιστεί πρόγραμμα για ταξίδι με εμβόλιο και στην Ελλάδα από το τουριστικό πρακτορείο.

Για τους πελάτες του, που αγοράζουν όλο το πακέτο υπηρεσιών, το εμβόλιο προσφέρεται δωρεάν. Το πρακτορείο παρέχει υπηρεσίες ενός ρωσόφωνου βοηθού και πλήρη υποστήριξη, από την εγγραφή έως την προσκόμιση του πιστοποιητικού εμβολιασμού. Οι ενδιαφερόμενοι Ρώσοι πρέπει να κάνουν κράτηση τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες πριν από την αναχώρηση, καθώς απαιτείται επιβεβαίωση του ραντεβού για τον εμβολιασμό.

Για όσους Ρώσους θέλουν να εμβολιαστούν, χωρίς να αγοράσουν το πλήρες ταξιδιωτικό πακέτο, το τουριστικό πρακτορείο φροντίζει για όλη τη διαδικασία με κόστος 510 ευρώ (περιλαμβάνοντας βεβαίως και το ραντεβού για εμβολιασμό και τη συνακόλουθη υποστήριξη).

Σύμφωνα με το τουριστικό πρακτορείο, στην Ελλάδα οι τουρίστες μπορούν να εμβολιαστούν κατά της Covid-19 σε δημόσια ιατρικά κέντρα, που είναι ειδικά σχεδιασμένα για εμβολιασμό στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Η Ελλάδα εκδίδει πιστοποιητικό ευρωπαϊκού τύπου, το οποίο ισχύει στην Ευρώπη και σε άλλες χώρες, όπου το επιλεγμένο εμβόλιο είναι επίσημα αναγνωρισμένο.

Aπρόσκοπτη μετακίνηση σε όλη την Ε.Ε. για έξι μήνες

Τη 14η ημέρα μετά τον εμβολιασμό, οι πελάτες λαμβάνουν ειδοποίηση στο κινητό τους τηλέφωνο, σχετικά με τη δυνατότητα λήψης ενός ηλεκτρονικού Green Pass – ένα πιστοποιητικό που επιβεβαιώνει τον εμβολιασμό και επιτρέπει την απρόσκοπτη μετακίνηση σε όλη την Ε.Ε. για έξι μήνες. Αφού συμπληρώσει ηλεκτρονικές φόρμες, ένας τουρίστας λαμβάνει έναν κωδικό QR, ο οποίος ελέγχεται στα σύνορα χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή για κινητά. Το έγγραφο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες του εμβολιασμού και τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του.

Εμβολιαστικές εκδρομές στην Ελλάδα διάρκειας τριών και τεσσάρων ημερών παρουσιάζονται στις προσφορές του Russian Express. Το κόστος των ξεναγήσεων, που περιλαμβάνουν περιήγηση στα αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης, απευθείας πτήση από τη Μόσχα στη Θεσσαλονίκη (Πέμπτη και Παρασκευή), εμβολιασμούς, συνοδεία ρωσόφωνου βοηθού, όλες τις μεταφορές, ξεκινά από 71.300 ρούβλια ανά άτομο (περίπου 850 ευρώ) για διαμονή σε ξενοδοχείο 3 αστέρων.

Ο ταξιδιωτικός πράκτορας προσφέρει επίσης προγράμματα χωρίς πτήση. Σε αυτή την περίπτωση, το κόστος ξεκινά από τα 51.140 ρούβλια (600 ευρώ περίπου) ανά άτομο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This