Έτσι έγινε η αιματηρή συμπλοκή σε καφετέρια στον Κολωνό που οδήγησε στη σύλληψη του Thug Slime (video)

Οι κατηγορούμενοι φαίνονται να έχουν βάλει στη μέση το θύμα, ο οποίος «τούς απείλησε ότι θα τους μαχαιρώσει»

Must Read

Φωτογραφικά ντοκουμέντα της αιματηρής συμπλοκής σε καφετέρια στον Κολωνό, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 32χρονου διανομέα και τη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, μεταξύ των οποίων και του δημοφιλή τράπερ Thug Slime, ήρθαν στο φως, δίνοντας μια πρώτη εικόνα του τι ακριβώς συνέβη.

Στις εν λόγω φωτογραφίες που εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ, φαίνεται ο τράπερ και ένας ακόμη φίλος του να κρατάνε σουγιάδες («πεταλούδες») 22 εκατοστών και να έχουν βάλει στη μέση τον διανομέα, ενώ ένας φίλος τους παλεύει μαζί του σώμα με σώμα. Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς ένας από τους κατηγορούμενους, αφορμή για περιστατικό στάθηκαν οι απειλές και η συμπεριφορά του διανομέα απέναντί τους.

«Πήγαμε προς το κατάστημα να ζητήσουμε το λόγο και τότε ο … έκανε μια κίνηση σαν να είχε μαχαίρι στη ζώνη του. Τότε πήγαμε στο αμάξι και πήραμε τις “πεταλούδες”. Και αυτός μπήκε στο κατάστημα και έλεγε “ελάτε μέσα, άμα θέλετε”. Τότε εμείς μπήκαμε και οι τρεις μέσα και με τα μαχαίρια που κρατούσαμε προσπαθούσαμε να σώσουμε τις ζωές μας, γιατί μας είπε ότι θα μας μαχαιρώσει», είπε.

Να δοθεί στους αστυνομικούς το βιντεοληπτικό υλικό από την καφετέρια

Αξίζει να σημειωθεί πως, κατά την απολογία του στο τριμελές πλημμελειοδικείο, ο Thug Slime, ο οποίος εμφανίστηκε μετανιωμένος, ζήτησε να δοθεί στους αστυνομικούς το βιντεοληπτικό υλικό από την καφετέρια, για να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα των γεγονότων. Σε ερώτηση του εισαγγελέα για το που βρήκαν τα μαχαίρια, ο τράπερ απάντησε: «Τα μαχαίρια βρίσκονταν εκεί, στο αυτοκίνητο, από βιντεοκλίπ που κάναμε πριν από μία εβδομάδα. Το άτομο αυτό μας ενοχλεί εδώ και καιρό, δεν ξέρω για ποιο λόγο το κάνει αυτό».

Το δικαστήριο αναβλήθηκε για τις 24 Νοεμβρίου, ενώ, όσον αφορά στο θύμα, το οποίο οι τέσσερις κατηγορούμενοι επιτέθηκαν και μαχαίρωσαν στην κοιλιακή χώρα και στην πλάτη, βγήκε από το νοσοκομείο και αναμένεται να δώσει κατάθεση, όπου θα περιγράφει από τη δική του πλευρά τα γεγονότα.

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This