«Ο πραγματικός εγκληματίας είναι ο γιατρός… Το παιδί μπορεί να είναι του πρώην συζύγου μου», φώναξε η Κλοντιάνα Τσέλο

Η 49χρονη εικαστικός ξέσπασε κατά του οφθαλμίατρου κατά τη μεταγωγή της στην ανακρίτρια

Must Read

Η Κλοντιάνα Τσέλο οδηγήθηκε ενώπιον της 11ης τακτικής ανακρίτριας για να απολογηθεί για την επίθεση στον οφθαλμίατρο, το οποίο πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά μια εβδομάδα πριν στο Χαλάνδρι, μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης τους.

Η 49χρονη εικαστικός κατά τη μεταγωγή της και μόλις είδε τους συγκεντρωμένους δημοσιογράφους, φώναξε: «Ο πραγματικός εγκληματίας είναι ο οφθαλμίατρος Γιώργος Νέος με πλαστό πτυχίο», ενώ προχώρησε έναν ακόμα ισχυρισμό, ότι το παιδί μπορεί να μην είναι του γιατρού.

«Αυτή τη φορά θα αποδειχθεί αν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Αν υπάρχει δικαιοσύνη το παιδί μου κι εγώ πρέπει να είμαστε μαζίΠιθανολογείται το παιδί μου να είναι του πρώην συζύγου μου και όχι του βιαστή μου», είπε.

Και δεν έμεινε εκεί, μίλησε για «βιασμό» και συμμετοχή στην υπόθεση και άλλων γνωστών γιατρών που βγαίνουν στα κανάλια: «Πέντε χρόνια δεν είχα δει το παιδί μου. Την βίαζε, της χορηγεί ναρκωτικές ουσίες και έλεγε ότι έχει επιληψία και τη βίαζε. Όλα για την περιουσία μου τα κάνανε. Μαζί με άλλους γιατρούς. Διάσημους γιατρούς που βγαίνουν στα κανάλια και μιλάνε για την προστασία των πολιτών».

Με φωνές έγινε και η αποχώρησή της από την ανακρίτρια:

Η Κλοντιάνα Τσέλο διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Χθες μιλώντας μέσα από τη φυλακή, είχε ισχυριστεί ότι ο πυροβολισμός του γιατρού δεν ήταν ενέδρα καθώς είχαν ραντεβού και ότι ο οφθαλμίατρος έβγαλε όπλο και απείλησε να την πυροβολήσει και να την σκοτώσει, όταν η κόρη τους πήρε το κλειδί του αυτοκινήτου από τη  μητέρα της και έτρεξε να μπει μέσα σε αυτό.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This