Αδιανόητο! Ασθενής καταγγέλλει ότι πήγε στα επείγοντα με αρνητικό rapid test και την έδιωξαν επειδή ήταν ανεμβολίαστη

H 23χρονη με υποκείμενα νοσήματα έλεγε ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει αλλά την έδιωξαν χωρίς καμία εξέταση

Must Read

Αντιμέτωποι με απαράδεκτη συμπεριφορά καταγγέλλει ότι ήρθε μια 23χρονη ασθενής η οποία πήγε άρρωστη στα επείγοντα το νοσοκομείου Χανίων, ωστόσο την έδιωξαν παρά το γεγονός ότι είχε αρνητικό rapid test.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, η νεαρή γυναίκα πήγε στα επείγοντα με μούδιασμα, βήχα και πονοκέφαλο, και παρά το γεγονός ότι η ίδια εξήγησε πώς υποφέρει από επιληπτικές κρίσεις και άσθμα, αρνήθηκαν να την εξετάσουν επειδή δεν ήταν εμβολιασμένη. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η νεαρή γυναίκα, στο νοσοκομείο αρνήθηκαν να την εξετάσουν και της ζήτησαν πρώτα να υποβληθεί σε μοριακό τεστ και να επιστρέψει την επόμενη ημέρα…

«Στην συνέχεια, βγήκα όπως μου υπέδειξαν έξω από το κτήριο. Στάθηκα σε εξωτερικό χώρο έξω από την κουρτίνα και μέσα βρισκόταν μια εργαζόμενη που υπέθεσα πως είναι νοσηλεύτρια. H νοσηλεύτρια έβγαλε τον εξοπλισμό για το ράπιντ και με ρώτησε αν είμαι εμβολιασμένη. Της απάντησα ότι έχω νοσήσει αλλά έχουν περάσει επτά μήνες. Τότε πήρε την μπατονέτα πίσω και μου μου είπε πως επειδή έχει παρέλθει η ημερομηνία νόσησής μου, πρέπει να κάνω μοριακό τεστ, να περιμένω τα αποτελέσματα και να πάω την επόμενη μέρα να εξεταστώ» λέει η 23χρονη στο zarpanews.gr η οποία προσθέτει ότι είχε μαζί της το αρνητικό rapid test.

Η ίδια ανέφερε στη νοσηλεύτρια ότι έχει υποκείμενα νοσήματα και ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει: «Εάν ήθελες να εξεταστείς έπρεπε να είσαι εμβολιασμένη. Να έρθεις αύριο το απόγευμα να σε δει γιατρός» της απάντησε και πρόσθεσε ότι «από τον βήχα δεν πέθανε κανείς».

Από πλευράς του, ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Μπέας καταδικάζει το γεγονός και αναφέρει ότι δεν υπάρχει καμία διάκριση στους ασθενείς που πάνε στα επείγοντα. Ο ίδιος δεσμεύτηκε να ερευνήσει το περιστατικό, μόλις φτάσει στα χέρια του η καταγγελία της νεαρής γυναίκας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This